Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7apr/101

ANNO 1404

Woensdag 7 April
Vanmorgen werkte Johannes thuis en ik bleef tot 9 uur op bed liggen, kon niet langer had een afspraak om half 10 met voogd Lianno.
Het gesprek ging goed, we dronken koffie en uiteraard kregen de reusjes ook aandacht.
Het was inderdaad heerlijk weer en dus lekker de deur open en genieten in de tuin, had niet zoveel tijd om te zitten moest huisje opruimen, schoon maken, mail doen, dieren verzorgen kortom genoeg te doen.
Natasja belde nog even en die heeft een hele mooie prijs gewonnen een E-Reader en wij zijn erg blij voor haar, veel plezier ermee Natasja het is je van harte gegund.
Tussen 15.00 en 19.00 uur had ik mijn twee wekelijks infuus.
Johannes kwam thuis en at wat, hij was beetje laat en dus had ik al gegeten, na het eten samen naar de reusjes en Johannes klom in de ren om er eentje te knuffelen, zo wennen ze een beetje en dan kan ik ze straks er ook uit halen.
De reusjes zijn erg lief, ik heb tijdens infuus naar ze zitten kijken en ze rennen, eten, spelen en soms staan ze neus aan neus met Smockey, Smockey heeft een beetje hun kleur dus dat is interessant de andere katten boeit ze geloof ik niet zo.
Kuifje zit heel veel bij de ren en kijkt en mauwt dan tegen ze erg leuk om het allemaal te zien gebeuren, echt genieten.
De post bracht leuke dingen en heel veel afspraken zoals Utrecht, Rotterdam en uiteraard kan ik beide data niet dus morgen maar eens verzetten die afspraken.
Ik kreeg ook het spel ANNO 1404 binnen voor de pc, heerlijk meteen even instaleren en spelen maar en ik vind het erg leuk ziet er veel mooier uit dan ANNO 1602.
image001
Het spel draait erom dat je een gemeenschap opbouwt op een eiland, erg verslavend.
Nog wat tv gekeken en zitten praten en nu ga ik zo douchen en dan lekker in bed naar P&W luisteren, morgen lege agenda en ik kom pas uit mijn bed als ik zin heb………..

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Veel plezier met je spel!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.