Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6apr/100

De feestdagen zijn over

Dinsdag 6 April
Vanmorgen vroeg op Sjoerd kwam en maakte het huisje mooi schoon en het was weer gezellig als altijd en hij vind de reusjes erg leuk.
Ik moet zeggen het is een heel mooi hok en ze zitten droog en rennen rond, ze zijn erg lief maar moeten nog wel wennen aan ons en geluiden.
Johannes was in Amsterdam uiteraard voor zijn werk, valt altijd weer tegen na veel vrije dagen en ik ben dan ook weer erg in de war met de dagen.
Ik las mijn mail, ruimde op en deed wat aan prijsvragen, verder genoot ik van alle dieren en verzorgde ze goed en daarmee bedoel ik dat ik de bak van
Baardagaam en Luipaardgekko heb leeg gehaald en schoon gemaakt.
De dag was zo om en Johannes stopte onderweg nog even bij de Praxis en haalde wat stokjes om zo de golfplaten te ondersteunen anders barsten ze als de katten erop lopen.
Daarna hebben we een net gespannen van het balkon van Ria & Herris zo recht naar beneden naar de schutting en dus kunnen nu de katten weer naar buiten en niet meer naar de buren springen.
Daarna gegeten en schamen wat tv gekeken, ik heb Johannes aangestoken met de spelletjes op Facebook.
Nu heeft hij ook een account aangemaakt en speelt hij FarmVille, onderhouden van een boerderij en ook hij vind het erg leuk..
Twil belde nog even en Johannes en zij hebben gezellig zitten kletsen terwijl ik onderuit gezakt zat in mijn relaxstoel.
Verder ben ik moe, last van mijn rug en ik slaap niet zo erg goed de laatste dagen, maar komt wel goed morgen wordt het heerlijk weer zegt men dus ik kijk er naar uit
Tijd voor de douche en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.