Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5apr/100

Laatste dag met Lianno

Maandag 5 April  “Tweede paasdag”
Vanmorgen gen op tijd op en Lianno was gewoon om kwart over 7 weer wakker en dat ondanks het feit dat hij een uur later naar bed ging.
Johannes begon meteen met de anti knaagprofielen te plaatsen in het hok, want onze lieve reusjes knagen het stuk, nu al.
Lianno keek wat Nick jr. op tv en daarna zijn we begonnen aan het voorbereiden van de brunch, zijn moeder kwam om 10 uur en hielp mee en daarna heerlijk gegeten met zijn allen.
image001
Na het ontbijt ging Lianno met zijn moeder lekker naar buiten, spelen en wandelen en wij gingen snel naar de Gamma en haalde golfplaten voor op de ren bij de reusjes.
Johannes plaatste die ook meteen erop en ik deed wat op de pc en ruimde het huis op, verzorgde de dieren en keek toe hoe Johannes druk was.
Lianno kwam thuis en ging nog een uurtje knutselen met zijn moeder op zijn kamer en daarna ging zijn moeder naar huis.
Wij pakten Lianno zijn spullen in, dronken nog wat en vertrokken naar Driebergen, einde van de logeerpartij de dagen gaan snel.
Lianno heeft het super gehad en was erg moe van alles en sliep de hele rit naar Driebergen.
Daar nog wat zitten praten en een kop koffie gedronken en toen weer terug en de files voor tweede paasdag vielen ons erg mee, eigenlijk niets extra.
Wij hebben toen lekker eten besteld en gegeten, tv gekeken en gaan nu douchen en dan bed in het is bijna tien uur en we zijn allebei erg moe.
We moeten morgen een oplossing vinden voor de katten want die springen op[ het konijnenhok en dan proberen ze vandaar zo naar de volière te springen bij de buren, dus er moet nu tijdelijk even een net worden geplaatst en later als de jonge vogels zijn uitgevlogen komt er een extra stuk hek daarboven.
Dat houdt in dat morgen de katten dus maar even innen blijven, zullen ze niet leuk vinden maar is even niet anders, als ze op de volière springen zijn de vogels van slag en moe tik mijn kat terg zien te krijgen, kortom morgen blijft de deur dagje dicht.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.