Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4apr/101

Rust zacht Lieve Sugar Lee Hooper.

Sugar Lee Hooper (Marja van der Toorn)
Geboren 23 Februari 1948
Overleden 4 April 2010

Ik las net dat Sugar Lee Hooper oftewel Marja van der Toorn (62) is overleden, ik was altijd erg weg van haar en dacht als jij zo kan zijn moet het mij ook lukken en ik ben nu heel gelukkig en Sugar Lee Hooper was laatste tijd weinig in media, maar al van pubertijd was zij het waar ik erg tegen op keek.
Zij was dik, kaal en supermens en ik had toen veel problemen met mijn uiterlijk en als ik haar dan zag dacht ik kom er en ik ben er ook gekomen en soms gaat het minder, maar dan zoek ik haar op internet op en geniet van haar.

Rust zacht Lieve Sugar Lee.
image001

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. 😥 hoorde het ook net, vond haar geweldig, zo gewoon ik ben ik en je neemt me maar zoals ik ben. Vrolijk, spontaan, niets te gek sprankelheid……. zal haar missen

    Lieve Sugar lee rust zacht


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.