Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4apr/104

Natasja, Michiel en Melvin bedankt voor de leuke dag!

Zondag 4 April “eerste paasdag”
Vanmorgen mooi op tijd op, Lianno is heel precies 8 uur is 8 uur, ha ha en toen samen lekker pasontbijt gegeten.
Na het ontbijt spullen gepakt en na de koffie zijn we naar Emmeloord gereden, daar woont Natasja, Michiel en Melvin.
Natasja, is de persoon die mijn Canta wens bekendheid gaf en ervoor zorgde dat mensen op de wens temde en daardoor werd die vervuld en dus gingen wij nu hun een cadeautje terug geven.
Michiel had van ons een Wondertap gekregen, Natasja een digitale fotocamera met geheugen en tasje en nu was het Melvin zijn beurt.
Melvin kreeg 2 dwerghangoor konijntjes (Teddy) en het zijn dames, daarbij kreeg hij grote zak van 25 kilo voer, groot pak stro, groot pak hooi, een binnenren en een vervoersbox.
Melvin is bijna 3 jaar en is dolblij met zijn nieuwe huisdiertjes, hij noemt ze Snuffeltje en Max.
image001 image002 image003
Natasja en Michiel hadden als verassing nog een zoektocht georganiseerd naar paaseitjes en de mannen vonden dat super en vonden de eitjes amen in korte tijd!
image004 image005 image006
De moeder en zus van Natasja waren er ook en het was dus een heel gezellig bezoek op eerste paasdag en wij hebben er erg van genoten.
Ondanks dat Melvin bijna 3 jaar is en Lianno bijna 9 jaar spelen de twee erg lief en leuk samen en gebruiken de hele vloer daarbij
image007
Na de zoektocht van paaseitjes zijn wij weer naar Lelystad gereden en daar nog even lekker gekeken naar onze eigen nieuwe vriendjes.
Vervolgens gezellig gaan paas knutselen gedaan voor morgen moesten de eieren nog geverfd worden, de placemats gekleurd en dat hebben we met zijn drietjes gedaan.
Samen naar de film Kung Fu Panda in het Nederlands gekeken met lekker chippies en daarna was het tijd voor de kaas fondue, Lianno vond het niet lekker en kreeg knakworstjes en appelcompote bij zijn stokbrood en rauwkost.
Na het eten kwam Oma en Moeke 2 gezellig even langs en ik kreeg een heel leuk paasei van steen met daarin chocolade eitjes, heel schattig, het is van porselein en kan open zoals een ei normaal breekt en dan zit er een zakje eitjes in echt erg leuk, staat te pronken op de salontafel.
Na een kleine 2 uurtjes gingen ze weer naar huis, zij moesten nog eten en Lianno speelde nog even op de Nintendo DS en Johannes was buiten nog anti knaag profiel aan het plaatsen op het hout bij de ren bij de konijnen.
Daarna was het de hoogste tijd voor Lianno om te gaan douchen en zijn bed op te zoeken, lange dag en hij vond het een toffe dag, heerlijk als een kind zo blij naar bed gaat.
Het was 21.30 uur dat hij op bed lag en tijdens het douchen deed ik de was dopvouwen terwijl Johannes het opruimde, normaal ligt hij tussen 20.00 en 20.45 uur in bedu, maar het is Pasen en hij was erg lief dus tja moet een keer kunnen denk ik dan.
Ik keek erg uit naar het lange weekend met Lianno, 4 nachtjes en 4 hele dagen, maar de tijd vlieg om echt waar, morgen middag moet hij alweer terug naar Driebergen, het is in ieder geval weer een hele leuke tijd geweest en we genieten er morgen nog lekker van een heerlijke dag met leuke dingen en we kijken nu al uit naar de voorjaarsvakantie r10 nachtjes en dus bijna 10 hele dagen!
Johannes en ik dronken nog wat koffie, ik las de mail, rommelde wat op de pc en schreef dit log en ga zo ook douchen en dan ga ik ook maar snel slapen, want ik heb echt wel 8 uur nodig.
Johannes kan met wat minder maar ook niet lang dus tja wij gaan zo douchen en dan snel bed in morgen weer een nieuwe dag!

Reacties (4) Trackbacks (0)
 1. Ontzettend leuk om te lezen dat iedereen zo geniet van elkaar.

 2. Bedankt voor de hele gezellige dag en de leuke en mooie en lieve kado’s 😳

  Melvin is helemaal dol op zijn konijntjes, en voor hij naar bed ging had hij het nog steeds over de konijntjes en Lianno 😀

  dikke knuffel van ons aan jullie allemaal

  liefs,
  Natas, Mich en Melvin

 3. Wat fijn dat jullie zo genieten van alles, maar vooral van elkaar!! Ik weet zeker dat dat voor Lianno herinneringen zullen zijn waar hij zijn hele leven met plezier aan terug denkt!!
  Geniet nog maar lekker een dagje.

  Nog meer fjine Pasen gewenst van Marianne en gezin

 4. Geweldig dat jullie zo hebben genoten. Wat een lief kado en de foto’s zijn ook erg leuk.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.