Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3apr/101

Welkom Snuffie & Stampertje!

Zaterdag 3 April
Vanmorgen vroeg op en lekker aan het ontbijt, al snel kwam Sjoerd om te helpen met de bouw van het konijnenhok.
Mijn moeder is ziek en dus blijft Lianno gewoon bij ons vandaag en helpt met alles mee.
Het hok bouwen ging snel en heel voorspoedig en om 11 uur stond er een mooi hok in de tuin, afwerking nog en dan klaar maken voor de bewoners.
Lianno heeft zowel geholpen waar hij kon als even met de Wii gespeeld, hij vindt het allemaal erg spannend, vooral omdat hij vandaag hoorde dat we vandaag ook Snuffie & Stampertje konden ophalen.
Sjoerd bedankt voor je hulp met het plaatsen van het hok, echt super!
image001 image002 image003

image004 image005 image006
Vervolgens snel een lunch gegeten en nog wat spullen gehaald zoals een binnenren, dan kan Lianno bij slecht weer met ze binnen spelen en knuffelen.
image007 image008 image009
Zo ziet de binnenren eruit en ook Smockey vind het wel erg leuk, Lianno ging erin en Smockey volgde meteen.
Nog even snel opgeruimd in huis want het was een behoorlijke blubberzooi geworden, regen en aarde en dan er door lopen maakt mijn witte plavuizen letterlijk zwart.
De katten wilde ook gewoon buiten en tja die hebben geen last van de regen, maar ik wel van het feit dat ze hun voeten niet vegen…….
In de auto gestapt en op naar Almere en daar haalden we onze 2 dames op, Lianno noemt die van hem Snuffie en die van Johannes en mij heet Stampertje, nu alleen de vraag hoe houden we ze uit elkaar….Thuis gekomen hebben ze eerst in de binnen ren gezeten en daarna zijn de twee naar buiten gebracht.
Op onze home pagina is een speciale pagina over Snuffie en Stampertje en daar staan alle foto’s en info over de dames.
image010

image011 image012 image013
Terwijl de 2 dames rustig buiten wennen aan hun nieuwe huis aten wij heerlijke loempia’s en Lianno een HotDog met patat en ondertussen keken we naar de film Kikkerdril.
Lianno speelde nog wat en was helemaal op en dat was duidelijk te zien, was ook erg spannende dag en druk en dus douchen en bed in, mooi op tijd 20.15 uur.
Samen hebben wij nog opgeruimd in de huiskamer en toen ploften we als twee bejaarde neer en namen een kop koffie en genoten nog na van de dag, nu kijken we nog even rustig wat tv en dan over uurtje ga ik douchen en bed in….moe op maar zeer voldaan.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Veel plez ier met Snuffie & Stampertje!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.