Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2apr/102

Tuin werken, knutselen en leuk bezoek Demi!

Vrijdag 2 April “Goede Vrijdag”
Vanmorgen stonden we allemaal rond 8 uur naast ons bed, Sjoerd was er ook om 8 uur dus meteen lekker gezellig.
Sjoerd deed het huisje, Johannes begon in de tuin met graafwerkzaamheden voor het konijnenhok en Lianno hielp hem mee.
Lianno deed van alles, maar het scheppen van zand met de grote schep lukte hem niet echt, dus hielp hij met klein schepje.
image001 image002 image003

image004 image005 image006 Terwijl Johannes bezig was met knippen van het gaas knutselde Lianno en ik leuke dingen in elkaar voor pasbrunch, ook maakte Lianno een mooie ketting voor Demi (ex pleegzus).
image007 image008 image009 Smockey kwam er achter dat de chocomelk van Lianno op tafel stond en wij niet door hadden dat hij dat erg lekker vond…….stiekem stak hij keer op keer zijn pootje in de beker en likte hem spinnend af, toen ik het door had snel een foto gemaakt en vervolgens snel weggehaald.
image010 image011 image012
Mijn moeder belde en had vervelend nieuws ze was ziek had de hele nacht lopen spoken, koorts, misselijk, spugen, diaree en alles wat erbij voor komt, dus zaterdag zal ze Lianno niet komen ophalen en we zien nog wel hoe we de dag invullen, in ieder geval kan hij meehelpen het hok bouwen en in de middag met ons mee nar Almere.
Moeders beterschap en ziek goed uit, rust en kippensoep.
Nadat Lianno zich had gewassen en omgekleed, want geloof me hij zat van kop tot teen onder het zand, aten we een tosti en toen op naar Demi.
Demi en haar nieuwe zusje Lea waren al klaar voor het bezoek en Lianno was er ook klaar voor en het klikte gewoon weer, mooi was dat de cavia van Lianno nu met Demi haar cavia is mee verhuisd en dus daar woont.
Wij lieten Lianno daar en gingen de boodschappen doen bij de AH en door naar huis, opruimen en even de stofzuiger door de kamer.
Rond half 5 was Lianno weer thuis en had een leuke middag gehad, hij vertelde er vol plezier van en hoopt dat ze beide op zijn verjaardag willen komen, we zullen zien want ik heb er nog niet eens over nagedacht al hoewel ik wel leuke ideeën heb voor een kinderfeestje.
Toen hij thuis was zijn we naar de dieren winkel gegaan en kochten er veel konijnenspullen en we kochten meer maar daar schrijf ik later over.
Thuisgekomen kreeg Lianno zijn kamer halfuurtje en bestelde ik pizza, samen lekker voor de tv pizza gegeten en we keken naar Madagaskar deel 2, erg leuk we kijken hem morgen af want het was tijd om te douchen en bed voor Lianno.
Johannes en ik dronken nog wat koffie, kletsten even over de dag, keken wat tv en gaan nu douchen en dan in bed nog wat tv kijken, beide zijn we erg moe drukke dag en hard werken voor Johannes in de tuin

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Lekker een gezellige drukke dag gehad zo te lezen

  2. Leuke foto’s. Een heel fijn paasweekend gewenst!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.