Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1apr/103

Het lange Paasweekend begint vandaag

Donderdag 1 April
Vandaag is het weer de dag van de grappenmakers en meestal vind ik de a aprilgrappen flauwekul, vandaag kwam ik er maar gelukkig weinig tegen.
Enige die ik zag was die van Rita Verdonk van de politieke partij TROTS, ze zou stoppen, nou die was zo overduidelijk dat ik me afvraag of ze ons Nederlanders nu echt dat nivo toebedeeld, maar goed zijzelf vond het erg grappig, waarschijnlijk had ze weer wat media aandacht verwacht, niet gekregen gelukkig.
Daarnaast is stoppen van haar partij voor mij geen grap eerder een wens denk ik, goed over tot de orde van de dag.
Johannes werkte thuis en ik bleef lekker tot half 11 liggen, na alles van de afgelopen anderhalve week was dat heerlijk.
Moest nog wat mensen bellen, dingen regelen en toen kwam de voogd van Lianno praten, goed gesprek en we zien wel weer verder.
Rond 3 uur kwam de moeder van Lianno en mijn moeder volgde iets later en vervolgens zijn we met zijn allen naar Driebergen gereden, daar is het nieuwe adres van Lianno en hadden we een feestje.
Het is een erg mooi huis, grote tuin met heel veel gras en erg grote slaapkamers voor de kids
image001
Na de rondleiding gingen we gezellig met zijn allen gourmetten, het gourmetten ging niet helemaal goed toen er stroomstoring kwam, ik vond dat heel erg triest.
Men had het zo goed georganiseerd, 6 tafels met elk een gourmetstel en dan valt de stroom uit en dus stond de leiding alles handmatig te bakken in keuken, dus eten hebben we allemaal genoeg gehad.
Ondanks de storing was het super gezellig en erg lekker en kreeg de leiding een applaus na afloop en zeer terecht!
We gingen naar huis en namen Lianno mee voor het paasweekend, mijn moeder, Lianno en moeder Lianno hadden de hele weg de grootste lol achterin, slappe lach en zo ik weet niet precies waarom maar het was erg aanstekelijk en grappig.
Onderweg zette e mijn moeder af bij haar tuis en bij ons huis zei Lianno zijn moeder gedag en ging zij direct naar huis en wij naar binnen om nog even na te praten en daarna Lianno naar bed te brengen.
We moesten nog even wat nieuwe broeken passen en toen snel naar bed toen en Lianno zag zijn kussen en sliep meteen.
Johannes en ik hebben nog wat tv gekeken en zitten praten en nu gaan we douchen en naar bed, ik zet hieronder nog wat foto’s neer en de rest komt later op de site van Lianno.
image002 image003

image004 image005

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Wat een mooi huis, mooie omgeving en prachtige kamer. Fijn paasweekend gewenst!

  2. Woooow wat een mooi huis!! Lijkt wel villa Kakelbont! Geweldig zeg, geniet van je pasen,

    xx

  3. ha ha Sas dat was de naam voorheen nu heet het anders LOL


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.