Konijnenhok beschadigd afgeleverd

Donderdag 25 Maart
Vanmorgen langer op bed gelegen zo half 1l kwam ik eraf, mijn rug en ik zijn het niet eens, maar goed komt wel weer.
In de morgen wat in huis gerommeld, mail, prijsvragen, dieren en op de PSP gespeeld.
Tegen de middag kwam het konijnenhok en dat zijn 3 grote dozen en een ervan is beschadigd, we kunnen het hok gewoon in elkaar zetten maar leuk is anders.
Koop je een mooi duur hok en krijg je het geleverd in kapotte doos en deuken in je houten frame, hierover heb i een mail gestuurd maar nog niets gehoord.
Het werd bezorgd door TNT en een dame, klein en slank en de dozen zijn loodzwaar, dus van het karretje kwakte ze zo op de grond en dan krijg je dus dit, op 3 plekken zit er en beste deuk in de houten balken.
image001 image002 image003

image004 image005
In de middag even naar centrum gegaan en een dvd opgehaald, de film 2012 en die ga ik dit weekend lekker kijken, toen meteen door naar een afspraak die ik samen met Jeanette had, maar ja Jeanette kwam niet dus stond ik er alleen voor.
Mijn broertje belde nog even die zit in Parijs en ik zat net op mijn afspraak dus kon niet echt praten en terug bellen heeft geen zin zijn telefoon staat uit ivm de kosten van mobiel bellen naar buitenland, helaas volgende keer beter.
Tegen 5 uur was ik thuis, eten gemaakt en in de avond lekker tv gekeken en gespeeld op PSP.
Het was echt heerlijk weer vandaag hoop dat het snel elke dag dit weer zal zijn, zo nu douchen en in bed nog even P&W luisteren en dan slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

3 reacties op Konijnenhok beschadigd afgeleverd

 1. San schreef:

  Balen dat het hok zo beschadigd is! Ik hoop dat je rugpijn snel minder wordt. Fijn weekend, ik bel je van de week!

 2. Sas schreef:

  Jeee, dat ze dat zo afgeleverd hebben zeg!! Hoop dat je snel wat hoort!

  Enne 2012 inmiddels al gezien?? k vond het zo een goeie film…

 3. Barbera schreef:

  Jee, jammer van het hok hoor. Ben benieuwd wat je als reactie krijgt van hun.

  De film 2012 hebben we hier ook gezien. Mooie film 😀

Geef een reactie