Een Vlaamse Reus, oops wordt die van ons ook straks zo groot?

Dinsdag 23 Maart
Vandaag op tijd opgestaan, het is dinsdag dus Sjoerd komt dan ons huisje doen, altijd gezellig praten pover van alles en nog wat en uiteraard veel koffie.
Het is heerlijk weer dus lekker de deur naar de tuin open en de katten rennen in en uit, genieten van de eerste betere dagen.
Heb de dagelijkse dingen gedaan mail, prijsvragen, Twitter, facebook, dieren en San belde me om ons te bedanken voor een bos tulpen met vaas die we voor haar verjaardag lieten bezorgen.
Ik vind het jammer dat we niet p haar feest konden zijn, maar we zien elkaar snel weer een keer en omdat ik er niet heen kon stuurde ik een grote bos gekleurde tulpen.
In de middag naar het centrum want Johannes moest nieuw ondergoed hebben, Lianno heeft nieuwe sokken, broeken, pyjama nodig en voor mezelf ging ik op zoek naar een beschermtas voor de DSi XL.
Nou alles gevonden en gelukt en helemaal blij, leuke Cars broeken, sokken voor Lianno en een Spider-Man pyjama en dus missie geslaagd, op de terug weg kocht ik verse kaasbroodjes als lunch en toen naar huis.
De vissen in de vijver zij wakker en willen weer eten en dat is fijn, ik was bang dat alles weg was door de reiger maar nee hoor en we hebben ook nog jonkies van jaar daarvoor gezien.
Nog wat gerommeld en ik heb een leuke foto gevonden op internet van een meneer met een Vlaamse Reus, nou kijk die van ons mogen wel iets kleiner blijven.

image001

In de avond zijn we naar Sjoerd en Dien geweest voor koffie en even hun anti virus opnieuw instaleren, gezellig zitten kletsen en geknuffeld met Luna de lieve hond.
Thuis gekomen nog even wat tv gekeken en nu douchen en dan P&W kijken vanuit bed.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Een Vlaamse Reus, oops wordt die van ons ook straks zo groot?

  1. San schreef:

    Dat is de paashaas 😉

  2. Marianne Dahlmans schreef:

    Jemig wat een joekel 😯 zo groot heb ik ze nog nooit gezien!!
    Zou toch mmaar aan een dwergkonijntje gaan denken dan 😉

Geef een reactie