Heerlijke lenteweer komt er nu aan!

Woensdag 17 Maart
Op tijd op en Johannes vertrok naar Amsterdam, ik deed mijn huisje en de dieren.
Heb de persconferentie over het meisje Milly Boele gekeken en vol ongeloof aangehoord wat er gebeurt zou zijn, ik begrijp alleen niet hoe men gisteren zon wedstrijd ervan heeft kunnen maken, maar dat hoort waarschijnlijk bij het nieuwe mediatijdperk.
In de loop van de dag kwamen de discussies over het handelen van de politie ven het OM, nou daar bedank ik voor en ik snap echt wel hoe heftig dit nieuws is voor veel mensen, maar omdat een politieagent iets doet houdt dat niet in dat we alle dienen te wantrouwen.
De verwijten over het handelen van politie en OM vind ik ook een beetje flauw en heel naar voor de mensen die heel hard werkte aan deze zaak, het is altijd zo dat de beste stuurlui aan wal staan en met de kennis van nu is het altijd heel makkelijk praten.
Een beetje meer respect voor hen die heel hard hebben gewerkt om deze zaak op te lossen lijkt me dan ook wel op zijn plaats, natuurlijk hadden zij ook een ander resultaat willen hebben maar je kunt nou eenmaal geen ijzer met handen breken.
De pers schrijft maar raak en mensen volgen blindelings wat er wordt geschreven of gezegd en ik denk dat we ons meer moeten realiseren dat niet alle details voor alle burgers bedoeld zijn, maar dat veel van de details die wij niet kennen wel invloed hebben op hun handelen.
Tot slot wens ik alle nabestaande veel sterkte met dit verlies, maar ook zij die betrokken zijn bij dit drama van Politie Zuid Hollarnd Zuid en Rotterdam Rijnmond Noord en hoop ik dat ze na evaluatie dit zelf ook een plekje zullen kunnen geven.

image001

Het is vandaag echt super lekker weer zon schijnt en de temperatuur loopt op tot 11 graden, heerlijk de lente komt eraan!
Toen was het tijd voor fysio en onderweg rijd ik altijd langs mijn moeder en die was heel druk met de lente schoonmaak op haar balkon bezig en nodigde me uit voor een kop koffie.
Eerst doorgereden en mijn fysio gedaan, langs de winkels en toen naar moeder voor kop koffie en daar lekker zitten kletsen.
Ik ben toen naar huis gegaan en thuis nog wat gerommeld en daarna was Johannes al vroeg thuis, heerlijk.
Samen met Johannes even naar de dierenwinkel gegaan en kwam daar mijn tandarts tegen, gezellig en we kochten hart voor de kat en speciale worst voor de kat, want Gizmo moet echt aansterken en de fokster vertelde me over deze worst dus we gaan het proberen.
Naar huis heerlik gegeten en in de avond hebben we de nieuwe planten die we via de post hebben ontvangen vandaag in het grote aquarium geplaatst, ziet er nu weer supermooi uit.
Johannes is nu aan het spelen met de PSP hij is even verslaafd aan het spel Luxor, hierin krijg je rij ballen die je weg moet werken door een zelfde kleur bal er tussen te schieten, heerlijk verslavend spel.
Ik speelde op de Wii het nieuwe spel Mario en Sonic op de Olympische winterspelen en moet zeggen het lukt aardig.
Vanavond was het ook tijd om Lianno te bellen en met hem gezellig aan de telefoon gezeten, hij was wel vrolijk en had leuke praatjes en ging daarna weer gezellig met een ander kind op de computer Pacman spelen.
Zo de hoogste tijd om naar bed te gaan.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie