Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7mrt/102

Gezellige zondag met veel bezoek.

Zondag 7 Maart
Vanmorgen zoals elke keer 8 uur op en lekker samen aan het ontbijt gezeten.
Lianno keek naar een dvd die hij gisteren bij zijn pizza cadeau kreeg en Johannes en ik waren nog bezig met het opruimen van de kamerkast.
Eind van de ochtend kwam mijn nichtje Petra even gezellig langs en zitten kletsen en ze bleef ook gezellig mee lunchen.
Lekker een lunch met verse broodjes, een gekookt eitje en hoop gezelligheid.
Net na de lunch kwamen als verassing Natasja, Michiel en Melvin langs, Natasja is de gene die de wens van de Canta instuurde en het was erg leuk dat ze even hun eigen nieuwe auto kwamen laten zien.
Ik schok Michiel een gloednieuwe Wondertap,en deze ha dik tijd terug gewonnen en ik doe er niet veel mee en ik wist dat hij er graag eentje wilde hebben en die heeft hij nu dus.
Lianno speelde een spel op mijn pc en Melvin keek er naar, Melvin was ook erg druk met alle dieren bekijken en Johannes haalde Skip de Baardagaam even uit zijn bak zodat ze hem konden aaien.
Toen was de tijd zo om, Lianno pakte zijn spullen en Natasja en gezin gingen naar huis en wij naar Zeist, in Zeist nog even kop koffie en zitten napraten en toen terug naar huis.
Lianno ging toen de kok helpen met het eten, hij vindt het erg leuk om te helpen in de keuken.
Thuis gekomen hebben wij gegeten en Johannes had nog een uurtje werk liggen dat uiteindelijk een dikke 3 uur werd, maar goed ik keek ondertussen lekker naar de opgenomen tv series en speelde met de nieuwe Nintendo DSi XL.
Ik heb nog steeds last van buikpijn, vraag me af of dit wel pierpin is van fysio fitness maar goed zal wel over gaan.
Johannes was klaar en samen keken we nog even naar onze favoriete serie Ghost Whisperer en nu snel douchen en bed in, het is al 2300 uur.
Het was een heerlijk weekend vol verassingen en veel mooie dingen.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wat een leuk weekend, fijn dat het zo gezellig was. Leuk dat Natasja en haar gezin kwamen.

  2. Het was erg gezellie 😀

    Nog bedankt voor het verassings-kado voor Michiel, en het Mickey handdoekje voor Melvin (zij er allebei helemaal blij mee)

    Ja en we zijn zelf ook heel blij met deze ‘nieuwe’ auto, de manier waarom deze nieuwe auto die was minder leuk 😉 , maar we hebben wel een gelukje gehad met het vinden binnen zo’n korte tijd van deze auto.

    dikke knuf van ons


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.