Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23feb/101

Witje overleden en Oma’s verjaardagsfeest

Dinsdag 23 Februari
Vanmorgen kwam Sjoerd en Lianno zag Sjoerd voor het eerst en vond hem wel aardig, Sjoerd kletste met hem en daarna ging Lianno spelen en maakte Sjoerd de boel schoon.
Johannes werkte thuis dus als hij telefoon had moesten wij wel even zachtjes doen was maar1 keer en Lianno kon dat heel goed.
De morgen begon verdrietig omdat Wetje onze Gerbil was overleden en dat is ondanks zijn leeftijd logisch, maar wel verdrietig.
De post kwam vroeg en er waren twee gr te enveloppen en wat denk je allebei voor Lianno een van Melinda met 30 zakjes voetbalplaatjes en de andere kwam van San met ook 7 pakjes erin, super bedankt allebei Lianno glunderde helemaal. Meteen gaan uitzoeken en inplakken en nu nog 25 plaatjes en dan is het boek vol, Lianno is er erg blij mee, verder met de DS gespeeld om de beurt een spel erg gezellig.
Toen lekker gaan lunchen en na de lunch hebben we samen wederom gewerkt aan het levensboek en dit keer de pagina over “mensen die er niet meer zijn”(Coby) en de pagina “contact met je ouders”.
Toen heeft Johannes even met de auto afgezet bij Moeders (Oma) ze is jarig en dat hebben we heel gezellig gevierd met een vriendin van Moeders en Moeke2, Johannes kwam om 5 uur ook.
Oma kreeg een heerlijk geurtje van Lianno, van een speciaal rekje voor de keuken en van ons alle drie samen een Home Cinema Set.
Oma was erg blij met haar cadeautjes en dat kun je op de foto wel zien. (meer foto´s op Lianno zijn site)
image001 image002 image003

image004 image005 image006

We hebben lekke met zijn allen soep en broodjes gegeten bij oma en zijn om 19.00 uur weer naar huis gegaan, Bedankt voor de gezellige dag.
Thuis nog even nagepraat en Lianno wil graag iets leren en dus hadden we afgesproken dat we kleine cadeaus zouden kopen en dat zou dan de beloning zijn voor het alleen douchen en klaar maken voor bed, toen we thuis kwamen waren de cadeaus dus bezorgd en meteen wilde Lianno het wel proberen en dat vonden wij goed.
Hij ging naar boven kleedde zicht uit, douchte, waste zijn haren, poetste zijn tanden en kwam 20 minutenlater helemaal in pyjama benden!
Hij heeft zijn eerste cadeau dus echt verdiend en kreeg een lachzak en is helemaal blij en trots en mocht nog een half uurtje naar Nick jr kijken en toen naar bed.
Lianno vindt het jammer dat het alweer het laatste nachtje is deze vakantie, maar volgend weekend mag hij weer end at maakt hem blij zei die en we hebben morgen ook nog en dan staan er ook weer leuke dingen op programma, maar dat lezen jullie morgen wel.
Wij zijn nog even beneden koffie drinken, napraten en dan gaan we zo ook douchen en bed in, het was een leuke en gezellige dag.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat jullie zo een leuke dag hadden. Wat een prachtige kado’s heeft je moeder gekregen. Erg dat Witje is overleden, sterkte! Fijn dat Lianno zo blij is met de plaatjes. Ik had 12 pakjes gestuurd en zal ze blijven sparen. Jammer dat hij vandaag weer terug moet. Nu weer aftellen tot de volgende keer.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.