Lianno is wezen zwemmen met zijn moeder

Zondag 21 Februari
Vanmorgen uiteraard op tijd op, Lianno had vannacht last van enge dromen en werd daarom twee keer wakker, maar ging erna gewoon weer slapen.
We hebben een hele tijd Dokter Bibber gespeeld en daar is Lianno heel goed in en toch won ik en we hebben veel lol gehad.
Lianno speelde even kwartiertje op de Wii en we plakten voetbalplaatjes in zijn verzamelboek.
Samen even een heerlijke lunch gegeten met vers gebakken broodjes en toen kwam zijn moeder om met hem te gaan zwemmen, Johannes bracht ze even naar het zwembad.
Johannes heeft in de middag nog wat werk afgemaakt en ik heb wat tv gekeken, zitten lezen, was gedaan en tot slot huisje opgeruimd.
Johannes ging Jeanette en Lianno halen en ik begon aan het avondeten, Lianno heeft het heel erg naar zijn zin gehad en is lekker verwend heeft bv patatjes gegeten, kreeg een leuke lollie en een fles Fanta.
Jeanette ging weer naar huis en Lianno kreeg zijn eigen kamer half uurtje, een moment van rust voor hem op zijn kamer en daarna zijn we gaan eten.
na het eten was het tijd voor Nickh jr op de tv en heeft hij nog even gespeeld met de wii en het balanceboard, dat gaat hem heel goed af.
Tijd om te douchen en Lianno en wij hebben toen gezellig met hem gepraat over nieuwe dingen die hij wil leren en een van die dingen si dat hij zelfstandig zich wil klaar maken voor slapen gaan en dat gaan we dus ook doen.
Is grappig tijdens eten en klaar maken voor bed komen altijd de serieuze praatjes en die zijn juist goed zeker als hij zelf dingen aan geeft, want dan weet je tenminste wat er speelt bij hem.
Lianno op bed en wij nog even naar beneden en naar Ghost Whisperer gekeken een van onze favoriete tv series en nu gaan we douchen en bed in het is inmiddels 2200 uur en dus laat zat, morgen vroeg op Johannes gaat via Amsterdam naar België en is vroeg weg en laat thuis.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie