Lianno dagje Oma en weer sneeuw

Zaterdag 20 Februari
Zo vannacht is gebeurt waar ik al op had gerekend, Nederland heeft geen kabinet Balkenende IV meer, het kon gewoon niet langer meer en nu maar hopen dat we bij nieuwe verkiezingen hoge opkomst hebben die een duidelijke uitslag zal geven.
Lianno kwam zoals altijd rond 8 uur van zijn kamer en op naar het ontbijt, gezellig zitten kletsen bij het ontbijt.
Na het eten heeft Lianno even op de wii gespeeld en toen kwam Oma hem om 10 uur halen en zijn ze samen voor de dag weggegaan.
Johannes en ik hebben de dieren verzorgd, de bedden verschoond en meteen even goed gezogen onder de bedden, matrassen omgedraaid en alles is weer piekfijn in orde nu.
Uiteraard is de winter nog niet over een vette sneeuwbui en alles weer even wit, toen het ophield snel naar de AH om de boodschappen te doen en de rest van de middag vielen er nog een paar buien met sneeuw, maar dun laagje nog maar gelukkig.
In de middag even mijn soaps zitten kijken en ingehaald, lekker gegeten en nog wat actualiteitenshows terug gekeken en tegen 19 uur kwam Lianno thuis met Oma.
Oma dronk nog even gezellig kopje koffie en Lianno was heel enthousiast, ze hebben op playstation gespeeld, voetbalplaatjes geplakt, cakejes gebakken en daarvan meegenomen voor morgen bij de koffie, boodschapje gedaan kortom ze hebben hele leuke dag gehad.
Lianno nog even op de pc wat gespeeld en toen douchen en nog even zitten nap raten over de dag, hij noemde het een onwijsgave dag en vertelde nogmaals hoe het allemaal was, we kletsen vaak de dag even door vlak voor het slapen gaan en spraken nu af morgen even het spel dokter bibber te spelen.
Hij zag het spel opeens in de kast en zei o leuk dat win ik bijna altijd ….zullen wij dat morgen even doen ik kan toch niet mijn auto buiten spelen door regen en sneeuw, dus dat is geregeld morgenochtend dokter bibber dus.
Nu ligt Lianno lekker op bed en sliep bijna meteen en Johannes belde nog even met zijn zus terwijl ik mijn mail deed en dit logje schrijf en dan ga ik nu nog kop koffie pakken en dan douchen en bed in.
Ik ga als Lianno er is altijd op tijd slapen tussen 2200-2230 uur lig ik erin en normaal is dat wel later, maar dan kan ik smokkelen in de ochtend en nu niet, ik vind het wel heerlijk om Lianno in huis te hebben en het kost minder energie dan hij me bezorgd dus we genieten volop van elkaar.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie