Rood en Christelijk groen is in DenHaag niet te doen

Donderdag 18 Februari
Vandaag werkt Johannes thuis en ik lig tot een uur of 10 op bed en toen werd ik gebeld door Natasja, gezellig met haar zitten kletsen en toen aankleden en naar beneden.
Dieren verzorgt, huisje opgeruimd, mail gedaan en uiteraard prijsvragen ingevuld.
Net na de lunch kregen we bezoek van de gezinsbegeleider van Lianno, met haar zitten raten over van alles en nog wat en uiteraard was ze onder de indruk van alle dieren in ons huis.
Ze vindt de kamer voor Lianno ook erg mooi en ze zal vanaf nu zo eens in de drie maanden langs komen om te evalueren hoe het gaat met Lianno bij ons thuis.
Tot slot de aanvraag voor Heppie kamp samen afgemaakt en nu gaat hij op de post en als alles goed gaat, zal Lianno dus straks daar op kamp gaan.
Na het gesprek meteen de tv aangezet op het spoeddebat van de tweede kamer over situatie Afghanistan, hoop heen en weer gezwets en we hebben dus tegenwoordig een premier d ie gewoon steeds weer meld geen behoefte te hebben aan het geven van verdere uitleg.
Das even lekker, ik geloof dat hij vergeet dat hij voor ons daar zit en natuurlijk zijn er zaken die eerst in kabinet besproken dienen te worden, maar zorg dan ook dat je leden van het kabinet niet al in de media aanleiding geven tot zon debat.
Tegen 7 uur zijn we de katten in de reismanden gaan doen en naar de dierenarts gegaan, ze zijn allemaal in orde, goede knietjes, longen klinken goed, hart prima en meteen weer ingeënt.
Uiteraard heeft de dierenarts ze gewogen: Kuifje 5,8 Smockey 4,8 en tot slot Gizmo 3,8 kilo en dat zijn mooie gewichten.
Gizmo hebben we goed besproken en is verder gezond en heeft wel een wormenkuur gehad om te zien of hij misschien toch een lintworm heeft, want hij eet goed en vooral vlees en daar zit natuurlijk meer water in dan voedingstoffen, maar het kan geen kwaad zei de arts.
Ze verwacht dat hij na castratie vanzelf zwaarder wordt doordat de stofwisseling van hem daardoor langzamer wordt en hij dus meer uit het eten haalt.
Kortom alles was goed en in orde en over 2 weken gaan de mannen Kuifje en Gizmo voor castratie terug.
Thuis gekomen was er nog pauze in tweede kamer dus even met Twil gebeld en zitten kletsen en meteen een afspraak gemaakt wanneer ze een nachtje komt logeren.
Ook mijn moeder even gebeld en bij gekletst en afgesproken wanneer we op haar verjaardag komen, toen kwam de pizza die ik had besteld dus etenstijd , beetje laat om half 10 maar dat was even niet anders.
Johannes moest nog wat werk afmaken en ik heb toen de rest van de avond naar de soap in de tweede kamer gekeken en me zitten ergeren aan hoe sommige leden elkaar te woord staan, lekker voorbeeld voor de maatschappij zeg en als de voorzitter dan eindelijk ingrijpt, pakt ze uiteraard Femke Halsema weer aan.
Het begint er aardig op te lijken dat de voorzitter een probleem heeft met de sterke en zeer scherpe aanwezigheid van Femke Halsema, nou ik dus niet blij dat iemand de onderste steen boven krijgen, tenslotte is dit wel een zeer gevoelige kwestie die de uiterste zorg verdient.
Goed het is inmiddels na 12 uur en na al het geruzie in de kamer geen uitsluitsel en dan gaan ze stemmen en wat doet Kraanveld van de PvdA die legt een stemverklaring over ouderverlof en stemt dan heel leuk tegen, ergenis want van de week was hierover een debat en de PvdA wilde van alles en er is heel veel gewijzigd aan het wetsvoorstel en als dat op jou verzoek gebeurt stem je niet vervolgens tegen lijkt mij zo, maar ja zo werkt het dus wel bij de PvdA.
Voor mijn gevoel draait Den Haag momenteel van de ene rode PvdA ruzie in de andere en misverstanden of niet het zorgt voor hoop ellende en onrust en ik duim dan ook dat het morgen afgelopen is met Balkenende IV, op naar de High Tea bij Koningin Beatrix.
Het is dan te hopen voor de PvdA dat de Koningin ze niet top een droogje laat zitten, omdat ze dit bezoek echt niet had verwacht en te verbaasd en overdonderd was.
Ondertussen hebben de Nederlandse dames bij het schaatsen zilver en brons en dat is echt klasse!
Zo Johannes heeft nu ook zijn werk klaar, snel dit logje posten, ik pas de datum wel aan naar gisteren, want het is inmiddels half 2.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie