Kuifje begroet de Tokeh Gekko

Zondag 14 Februari
Valentijnsdag, wij hebben er niets aan gedaan, geen verassingen ontvangen van derde en dus ging de dag van de liefde zo aan ons voorbij.
Bij het opstaan werden we ook niet vrolijk bij het zien van een nieuwe laag sneeuw, wordt er zo langzamerhand gek van! Dieren verzorgd en de Rodkeelanolissen in hun bak terug gedaan en ze zijn weer blij mee, rennen lekker rond.
De Tokeh gekko zie je overdag niet en in de avond komt hij tevoorschijn, zowel Smockey als Kuifje gingen hem even van dichtbij bekijken en de Tokeh gekko was heel duidelijk …wegwezen en bonkte zijn kop tegen terrarium raam, moest er wel om lachen en ik was het aan het filmen dus kijk zelf maar dan heb je meteen een idee hoe agressief ze kunnen zijn als ze zich bedreig voelen en je ziet later ook dat hij dan Kuifje gewoon negeert.
Ik heb dit keer het geluid aan gelaten en je hoort mij op de achtergrond lachen, Kuifje is verontwaardigd en zit heel zachtjes te mopperen op de Gekko.
Het zijn hele mooie dieren en zolang ze met rust laat dus niet vast wilt pakken en gewoon geniet heb je er hele mooie huisdieren aan, het zijn tenslotte reptielen en geen knuffeldieren.
Als ik tegenwoordig bij mijn pc ga zitten is het gewoon niet mogelijk iets te doen want zowel Kuifje als Smockey willen erbij liggen en tja daar is mijn bureau echt niet groot genoeg voor, maar het is wel erg lief om ze te horen spinnen.
image001 image002 
Verder veel OS gekeken op de tv en een rustige zondag ervan gemaakt.
We gaan nu vroeg naar bed en in bed kijk ik nog wel even de 3 KM schaatsen dames en dan snel slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Kuifje begroet de Tokeh Gekko

  1. Elis schreef:

    hahaha wat een geweldige foto’s! Zo herkenbaar.. alleen heb ik altijd maar 1 poezebeest tegelijk op mijn bureau liggen

  2. San schreef:

    Gezellig zo met de beesten.

Geef een reactie