Winterdip

Vrijdag 12 Februari
Vanmorgen vroeg op Johannes werkt lekker thuis en Sjoerd kwam het huis doen en dus lekker gezellig zo met zijn allen, alhoewel Johannes nu natuurlijk gewoon werkt terwijl wij kletsen.
Het allemaal niet zoals ik wil alles wat speelde vrat meer energie dan me lief was en ik had en daarnaast heb ik zo wie zo altijd last van winterdip en deze winter is echt extreem.
Al sinds 17 december kan ik nergens heen te koud, te glad, teveel sneeuw en dat breekt me nu duidelijk op, ik kan goed zelfstandig alles doen met scoot mobiel, maar niet nu en dat vind ik echt niet leuk.
Daarnaast heb ik weer veel last van stuitje en onderrug en kortom ik zit in een dip en heb zoo nodig, warmte en lente gevoelens.
Goed genoeg gezeurd er veranderd toch niets aan de weer goden bepalen het en wij zitten het uit, positief nieuws is dan ook de opening van de OS Winterspelen, lekker veel mooie sport kijken komende weken en dan merk je niet zoveel van niet weg kunnen.
Het nieuwe boek van Dan Brown heb ik maar opzij gelegd, te moeilijk ik kom er niet doorheen nu en dus later weer eens kijken, het is jammer want het is echt heel anders dan zijn andere boeken.
De katten hebben veel plezier van de speelrail en ik dus ook zo komisch……
In de middag ben ik even bij de buren gaan koffie drinken, dat stond al tijden op programma en ik ging gewoon niet en het was erg gezellig, de buurman blij gemaakt met vrijkaarten Aviodrome, meteen zijn pc nagelopen en lekker koffie gedronken en genoten van alle vogels in de tuin.
De buren voeren elke dag de vogels en wat zitten er veel mussen, duiven, spreeuwen, vinkjes, roodborstjes en alles tegelijk, dat is dan wel weer mooi aan de winter, eetgasten.
Na het bezoek naar huis en met Johannes naar de AH boodschappen doen, zo meteen weer 10 pakjes voetbalplaatjes erbij kan Lianno lekker plakken volgende week.
Uiteraard de dieren verzorgd, prijsvragen gedaan en mail en ik heb de film The Boy in the Striped Pyjamas (2008) gekeken en dat is een zeer ontroerende film maar ook keihard en ik ben er van onder de indruk.
In de avond wat gerommeld en onze Datatank crashte, dat was dus echt miskoop dit is de tweede keer en wederom raken we al onze back-ups kwijt, shit maar ja Freecom koop ik dus niet meer, 3 jaar en twee keer kaduk en we balen enorm ervan.
Datatank is een apparaat met 1 hele grote HD en die is in twee delen gedeeld zodat je nooit je back-ups kwijt kan raken ..nou fraai dit was dus de tweede keer.
Techniek staat voor niets zolang het werkt, want anders ben je mooi de klos en nu ga ik maar gewoon een 2e HD aanschaffen voor elke pc en daar de back-ups op doen kijken of dat helpt en werkt.
In de avond wat tv gekeken en nu gaan we douchen dan bed in, kijken we P&W in bed en dan laat ik de tv lekker aan voor opening OS Winterspelen en als ik in slaap val is dat prima en zo niet kijk ik lekker live.
Wil alleen nog even zeggen dat ik het heel erg vond van de rodelaar die tijdens de training verongelukt is en vraag me af waarom men in hemelsnaam die beelden steeds herhaald, gruwelijk, je kan het melden en daar hoe f je toch niet steeds die gruwelijke crash zo in detail bij te laten zien, denk om zijn nabestaande.
Ik wens de nabestaande en zijn team dan ook heel veel sterkte, want 21 jaar en dan tijdens je sport zo verongelukken is echt tragisch.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Response to Winterdip

  1. San schreef:

    Sterkte met je winterdip. Een hele dikke knuffel!!!!!!!!!!

Geef een reactie