Lekkere dinsdag, druk met lianno zijn site

Dinsdag 9 Februari
Vanmorgen op tijd op Sjoerd kwam en Johannes vertrok naar Amsterdam.
Sjoerd en ik kletsten lekker, dronken koffie en uiteraard maakte hij ons huisje schoon.
Dieren verzorgd, prijsvragen gedaan, mail opgeruimd en verder gewoon lekker bezig geweest.
Ik erger me aan de buren met een golden retriever, okay honden mogen niet los maar dat doen ze allemaal in de wijk geen probleem zolang ze niet op mijn stoep poepen of ze het zelf opruimen, geen mensen aanvallen dan vind ik het wel best.
Maar deze hond klimt elke keer in mijn pergola, sloopt het vogelvoer eruit, trapt dan dus fijn mijn planten stuk en piest elke keer tegen mijn huis en pergola en ik ben dat meer dan zat.
Elke keer kijk ik of de baas ook zie, maar nee dus die kan ik niet aanspreken en gezien ik het niet op vreemde grotere honden heb blijf ik dus ook liever binnen en dus zal ik maar eens gaan overleggen met de wijkagent.
Verder ben ik ondertussen ook weer druk bezig met de nieuwe site van Lianno, zijn homepagina wordt iets anders en met een nieuwe look, ik hoop hem eind van de week online te zetten.
San gesproken dat was wel fijn gezien zij in Den Bosch woont en het daar nogal chaotisch was door een bommelding van een verwarde man, maar gelukkig was het allemaal meer show en spektakel dan het werkelijk iets gebeurde.
Ik heb wat mensen geprobeerd te bellen die ik al een tijdje niet sprak, maar de meeste kreeg ik niet te pakken, helaas.
Ik de middag wat voor de buis gezeten en zitten lezen Dan Browm zijn nieuwe boek, maar tjonge dat is wel een heel pittig boek zeg.
Johannes kwam thuis en we bestelde pizza en ondertussen belde er toen mensen terug Sonja (dochter Coby) en met haar na zitten praten over de dienst en alles erom heen.
Daarna belde Twil ook gezellig nog even en met haar ook zitten praten en toen we ophingen ons toetje gegeten.
Nog wat tv gekeken en nu douchen en dan P&W in bed aan om te luisteren, ben blij met de tv bij bed want anders wordt het echt altijd heel laat en nu rust je toch meer terwijl je wel je favo programma kan zien en toch blijf ik erbij dat P&W eerder op de avond zou dienen te zijn, maar helaas gaan wij daar niet over.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Lekkere dinsdag, druk met lianno zijn site

  1. Marianne Dahlmans schreef:

    ik ben een grote Dan Brown fan, maar door zijn nieuwste boek kwam ik ook haast niet heen pffff, vind het helaas tot nu toe de minste. Wat P&W betreft ben ik het helemaal met je eens, ik kijk ook vaak in bed, eigenlijk is het me te laat, maar wil het toch vaak zien. Manlief snurkt dan al altijd naast me šŸ˜‰

Geef een reactie