Musical Amandla! Mandela ZEER INDRUKWEKKEND!


Donderdag 28 Januari

Vanmorgen vertrok Johannes naar Amsterdam en belde mij wakker bij aankomst, heerlijk dus wat langer op bed en dat kon want infuus had ik dus gisteren al gehad.
Rommelde wat in huisje en maakte schoon, verzorgde de dieren en deed het rustig aan omdat ik last van mijn onder rug en heup heb.
Vulde prijsvragen in en surfte wat op internet rond, mailde wat heen en weer met mensen.
Belde gezellig met Twil, San, Monique en Natasja dat waren leuke gesprekken en probeerde zender resultaat mijn huisarts te pakken te krijgen, morgen nieuwe dag nieuwe kans ik heb het op gegeven na een uur.
Kreeg een mailtje dat ik een mooie extreem dure fruitschaal won van 99 euro!, de prijs deed me schrikken maar hij is ook welme rg mooi op de foto hopelijk ook rn het echt.
image001 Royal VKB Fruitschaal – Designer : Gijs Bakker
Hoop dat ze hem snel bezorgen, dit zijn mooie prijzen en daar wordt een mens toch echt blij van.
Johannes zou op tijd naar huis komen en vertrok om 16.00 uur meer dan genoeg tijd als je 19.50 uur weg moet het is maar Amsterdam naar Lelystad, nou geloof me het hing er echt om.
Een of andere idioot vond het namelijk noodzakelijk om midden in de avondspits de A1 deels af te sluiten voor noodreparaties in het wegdek, echt niet normaal meer, het gevolg was complete chaos in en rond Amsterdam hele lange files en veel stilstaan.
Johannes kwam om 19.10 uur binnen vallen en was dus gewoon 3 uur en 10 minuten onderweg geweest, snel bakkie soep met brood en koffie en door naar het theater.
Vanavond was het eindelijk zover de kaarten die ik precies 3 maanden gelden kocht voor de Musical Amandla! Mandela gingen we vanavond gebruiken.
We waren op tijd en konden mooi op invalide plek parkeren het was iets glad maar was gelukkig maar klein stukje lopen voor me en we hadden mooie plaatsen rij 7 en ik had er zin in. Het was in een woord; INDRUKWEKKEND!
Wat hebben ze dit mooi omgezet in een verhaal en musical het is adembenemend gebracht en vooral Kenneth Herdigein als Nelson Mandela is een genot om naar te kijken, hij zit zo 200 % in zijn rol dat je de emotie gewoon kan voelen en aflezen van gezicht en lichaamstaal.
Het was werkelijk heerlijk om naar hem te kijken en uiteraard deden de anderen het ook supergoed, maar hij stak er wel met kop en schouders boven uit, tijdens het nummer Free Nelson Mandela liepen er bij mij wel tranen over het gezicht.
Het is toch echt onwerkelijk en ongelofelijk dat wij als amusement naar een Musical gaan over een stuk geschiedenis dat eigenlijk nooit zo had mogen plaatsvinden, laten we toch hopen dat we er allemaal van hebben geleerd.
Mocht je nog tijd, geld hebben kan ik deze musical iedereen echt aanraden een toppertje, jammer dat hij er alleen vandaag en gisteren hier in Lelystad was, want ik had hem best nog een keer willen zien.
We kwamen tegen half 12 thuis, koffie en napraten over de musical, nu snel een logje en dan douchen en bed in morgen weer vroeg op, maar even nagenieten.

Coby Hertroijs 4 weken 2 dagen spoorloos …we geven niet op, we blijven zoeken, hopen, bidden en als je ergens bent zullen we je echt wel vinden hoe dan ook …die dag komt eraan, weet niet wanneer maar enige zekerheid is dat de dag komt hoe dan ook.
image002

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

4 reacties op Musical Amandla! Mandela ZEER INDRUKWEKKEND!

 1. San schreef:

  Fijn dat jullie zo hebben genoten van de indrukwekkende musical.

 2. Thea de Roo schreef:

  Hallo Monique en Johannes,

  Ik ben de vriendin van Kenneth Herdigein en vond het zo fijn dat jullie zo genoten hadden van de Musical, ik weet hoeveel Kenneth van zijn rol houd en iedere dag weer zijn stinkende best doet voor jullie, zijn publiek. Bedankt voor dit. Ik heb een beetje gelezen wat er allemaal in jullie leven gebeurt en wens jullie veel sterkte.

 3. Kenneth Herdigein schreef:

  Dag lieve Moontje,

  Wat geef je me daar toch een warm compliment. Ik hoop dat jouw Johannes ook zo heeft genoten. Het is dubbel zo leuk, omdat Thea de Roo die hierboven heeft gerageerd niet alleen mijn vriendin is, maar ook mijn verloofde, en zeer zeker mijn lieve vrouw, de moeder van mijn kind. Ben blij dat ook zij er gelukkig van wordt. Ik wens jullie het allerbeste in de komende tijd, en nogmaals zeer bedankt voor je lieve woordjes. Warme groet, Kenneth Herdigein (Nelson Mandela)

 4. Wilma schreef:

  Hey even een heel andere reactie nl. op het afsluiten van de A1 ,was juist goed dat ze dat gedaan hadden .Vervelend dat het net in de spits was maar één van mijn zoons was net daarvoor over dat slechte stuk gereden en die weg was gewoon levensgevaarlijk . Hij was blij dat hij er langs was ,dat afsluiten heeft veel narigheid voorkomen .Mijn andere zoon klaagde ook ,die had er ook 3 uur over gedaan om van zijn werk weer thuis te komen ,maar wist nu chterafwaarvoor dat was 😉

Geef een reactie