Drukke dag, maar goed

Woensdag 27 Januari
We stonden vroeg op en Johannes bleef thuiswerken omdat we in de ochtend een huisbezoek kregen van de voogd van Lianno (Bureau Jeugdzorg).
Het was een goed gesprek en we hebben allerlei dingen doorgenomen en een bezoekregeling door gesproken, ze heeft Lianno zijn kamer bezocht en vond hem groot en ze kon zich voorstellen dat Lianno hem wel beviel.
Na het gesprek is zij weggegaan en heb ik ven de vakantie opgezocht en een lijstje gemaakt end at gemaild naar Linda, zij en het team moeten deze nu bekijken en doorspreken en hopelijk keuren ze hem goed en dat weten we tot eind juli wanneer Lianno precies hier is en wanneer niet.
Even de dieren verzorgt, prijsvragen gedaan en toen belde ik met Sonja ede dochter van Coby en zij kwam spontaan even op de koffie en we hebben heel de middag tot een uur of zes zitten praten en dat was fijn.
Ondertussen was Jop gekomen voor het infuus en dat ging prima de tijd vloog voorbij ook al heb ik weer een grote zak door gewichtstoename.
Tja heb wat last van vreetbuien gehad en dat slaat altijd goed aan zeker als je dat een paar weken lang volhoud, dus 10 kilo erbij en dus meer infuus en inmiddels ben ik op de terug weg en gaan we de 10 kilo er maar weer eens afjagen.
Het is ook zo dat ik sinds begin december niet meer naar Fysio ga, eerst omdat Lianno een aantal dagen kwam, feestdagen en toen was ik te veel wrak door Coby der vermissing en vervolgens kan ik gewoon ook niet weg door sneeuw en ijs is te gevaarlijk.
Nu was er een week geen sneeuw en ijs maar nu ligt het weer vol en is het werkelijk een grote ijsbaan de wijk uit en moeten we dus nog even geduld hebben, maar na het weekend voorspelt men alweer meer sneeuw dus dit keer is het een echte witte en ijskoude winter.
Tegen het avondeten ging Sonja der kleine man ophalen en gingen wij met zijn drietjes eten en dat was lekker en gezellig, infuus was net voor het eten klaar.
Johannes heeft van mij een nieuwe navigatie gekregen, gewoon omdat ik vond dat hij die wel had verdiend met zijn hoge beoordeling op zijn werk en hij is er erg blij mee.
In de avond nog wat zitten praten, tv aan en we gaan nu naar boven het is vroeg maar we zijn beide erg moe.
image001

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Drukke dag, maar goed

  1. San schreef:

    Wat fijn dat de dochter van Coby is geweest!

  2. Elis schreef:

    Fijn dat je met Coby’s dochter hebt kunnen praten, Monique! En lief dat je een kado voor Johannes hebt gekocht! Feliciteer je hem met zijn hoge beoordeling?

    xxx
    Elis

Geef een reactie