Kort logje, Coby Hertroijs vandaag 4 weken spoorloos.

Dinsdag 26 Januari
Vandaag kwam ik moeilijk en slecht van bed, was nog moe en had weer eens een slechte nacht gehad.
Ik kan niet naar buiten veel te koud het was om half 10 nog gewoon -12 buiten brrrrr als ik eraan denk word ik al rillerig en daarnaast is de weg die ik moeten rijden nog steeds of juist weer een dikke ijsbaan.
Dan hoor en zie je het weerbericht en ja hoor er komt nog een kouder dag aan en nog heel veel meer sneeuw, ik wil lente zon en warmte, nieuwe plantjes, jonge dieren en alles fris en groen.
Gisteren was zo een rampendag, ik was niet lekker, kon Coby niet uit mijn hoofd krijgen telkens beleefde ik onze laatste middag van 24 december.
Snap gewoon niet wat er gebeurd is, vandaar mijn log gisteren in de vorm van muziek dat zegt alles denk ik zelf.
Vandaag is ze 4 weken precies gewoon spoorloos, opgegaan in mist, verdwenen in het niets en ik blijf toch hopen, want hoe bot het ook klinkt zolang ze niet gevonden is kan ze ook nog leven en dat laatste draadje hoop houd ik vast, brand mijn kaarsje en wacht op een bericht.
Johannes werkte thuis kon niet weg, omdat er drie auto’s op elkaar geknald waren bij oprit A6, tja gladheid en te hard rijden gaat niet samen hopelijk weten deze mensen dat nu ook.
Sjoerd kwam weer en daar was ik erg blij mee en maakte fijn ons huisje schoon en we kletsten even bij, hij is goed verkouden en Dien is nog zieker dus beterschap beide!
Ik heb de dieren verzorgd, prijsvragen ingevuld en wat gespeeld op Nintendo DS ook mijn series gekeken en verder gewoon kalm aan gedaan.
Het is nu erg vroeg maar ik ga nu douchen en dan mijn bed in en het is dan nu pas 2100 uur, maar morgen heb ik drukke dag met thuisbezoek van Bureau Jeugdzorg en daarna infuus.
image001

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Kort logje, Coby Hertroijs vandaag 4 weken spoorloos.

  1. San schreef:

    Dikke knuffel

Geef een reactie