Lelystad is weer bedekt onder 10 cm sneeuw

Zondag 24 Januari
Vandaag lekker rustig wakker geworden, Lianno kwam ons roepen en kroop even gezellig bij ons en de katten in bed.
Ik stond op en toen was het tijd om met Johannes te stoeien en dan hebben die twee de grootste lol samen en dat op zondagmorgen om 8 uur.
Buiten lag weer een kleine 10 cm sneeuw, op zich mooi alles wit, maar ik ben het echt wel zat nu kon ik eindelijk weer rijden beginnen we weer van voren af aan.
De parkeerplaats zal weer in ijsbaan gaan veranderen omdat men daar niet strooit of schuift en de auto rijden er veel overheen dus wordt het plat en hard dus spekglad.
Het is echt lang geleden dat we zoveel sneeuw en vooral zolang sneeuw hebben gehad hier.
Lianno was ook niet echt blij, want die kon nu niet met zijn nieuwe auto racen buiten en voor binnen is die niet geschikt.
Lianno zijn auto is van ijzer en dat kan gaan roesten en dat willen we natuurlijk niet dus hij baalde wel even, maar legde zich er ook makkelijk bij neer
Na het ontbijt ging Lianno Dora kijken en tekenen, speelde even met de Wii en wij deden ons eigen ding even Johannes was op zijn pc bezig en ik probeerde het programma van de homepagina’s weer eens aan de praat te krijgen.
Dat moet me toch weer gaan lukken want nu kan ik de site van Lianno en onze eigen homepagina niet meer bijwerken en de nieuwe software is best ingewikkeld voor mij, maar goed Johannes werkt daar nu al aan en wie weet valt het allemaal mee.
We genoten van een heerlijke uitgebreide lunch met verse broodjes, gekookt eitje en knakworstjes en kletsten over van alles en nog wat.
Na de lunch speelde Johannes e Lianno nog even samen met de Wii en al snel is het dan tijd om weer de spullen te pakken en terug naar Zeist.
Lianno was moe, had er niet veel zin en viel zo half half in slaap op de achterbank, in Zeist bleef ik maar weer in de auto zitten teveel sneeuw voor mij.
Thuis gekomen even lekker koffie, avond eten en samen zitten praten en lekker voor de buis, nog even op de pc bezig geweest en ik heb nu goede hoop dat ik binnenkort de nieuwe site van Lianno kan lanceren…….even duimen nog en vooral hard aan werken.
We zijn even gaan douchen en toen de was aan gezet en nog even naar benden om wat te rommelen en na te genieten van een heerlijk weekend met Lianno.
Over Coby geen nieuws en dag 26 leverde dus geen duidelijkheid op en Coby blijft spoorloos en deze nieuwe laag sneeuw werkt ook niet in het voordeel als je wilt zoeken naar iemand.
Morgen nieuwe dag, weer nieuwe hoop en we blijven ons kaarsje branden zolang het nodig is.
image001

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie