Lianno gaat met zakgeld winkelen

Zaterdag 23 Januari
Vanmorgen stonden we om precies 8 uur op en Lianno had goed geslapen en was al helemaal klaar voor zijn winkeluurtje, maar eerst even samen ontbijten.
Na het ontbijt zijn spaarpot omgekeerd en tellen maar en hij had een groot bedrag en wilde kijken naar lego of een afstand bestuurbare auto en dus op naar de Bart Smit winkel.
Onderweg eerst even een brief posten, geld pinnen lukte weer eens niet want de geldautomaat is weg omdat het postkantoor weg is en die bij de AH wan leuk bezig deed alles maar gaf je mooi geen geld dus doen we dat wel later.
In de Bart Smit winkel lekker rond gelopen en na wat overleg koos Lianno toch voor een grote afstand bestuurbare auto en dus naar de kassa waar hij zelf betaalde met zijn eigen gespaarde zakgeld en een big smile van oor tot oor verscheen.
Op weg naar huis even langs de buur AH nm gehld te halen en nog wat boodschappen en snel naar huis, want Lianno wil de auto uit de doos hebben.
image001 image002 image003
Terwijl de accu begon met opladen en tja dan staat er opeens een doos leeg en open op de tafel en dan weet je het wel….precies die pit Smockey wel in.
image004
Lianno is helemaal blij en terecht erg trots op zich zelf hij heeft bijna 1,5 jaar gespaard en dan zo’n mooie auto en hij moet nu even geduld hebben tot de accu vol is, maar eerst lekker aan de lunch samen.
Na de lunch kwam zijn moedert en omdat ze jarig was geweest heeft Lianno een lekker geurtje gekocht in Zeist en wij hadden een lekkere TomPoes geregeld, echt beetje feest.
Lianno en zijn moeder gingen gezellig samen de middag naar Ballorig, een binnen speeltuin en wij brachten hun even met de auto en zijn toen via de Praxis naar huis gegaan.
Johannes repareerde het gaas dat stuk was gegaan na het bezoek van de reiger en dat zit nu weer netjes op de schutting.
San belde nog helemaal moe maar zo blij ze is naar de winkel geweest om dat pak op te halen dat ik had gewonnen en ze vind het echt ongelofelijk mooi en is helemaal blij en zo dankbaar heerlijk om haar zo blij en enthousiast te horen en San ik kijk uit naar de foto maar rustig aan hoor alle tijd.
San bedankt voor de mooie kaart met lieve teksten en ik ben ook erg dankbaar voor onze vriendschap en ik hou van jou en zou je voor geen goud willen missen in mijn leven!
Ik kreeg de vervoersboxen voor de katten binnen, helaas kochten we de grote versie maar kregen de kleine dus die gaan retour en zij sturen nu de nu de goede alsnog op.
Eind van de middag haalden we Lianno en zijn moeder op en brachten meteen de doos met de vervoersbozen naar DHL dat zit daar namelijk ook erg handig in dit geval.
Wel sneeuwde het weer en toch wilde Lianno zijn nieuwe auto uit proberen en dat mocht ook wel van ons, alleen ben ik niet lang buiten gebleven het werd al at wit en was waterkoud, maar voor Lianno maakte dat allemaal niet uit die genoot van zijn auto.
Zijn moeder bleef bij hem en het werd ook wat donker tja bijna 5 uur en dan krijg je dat, ik maakte eten en zijn moeder ging naar huis.
Ik heb op youtube twee leuke filmpjes neer gezet van Lianno, zijn moeder en de nieuwe auto, filmpje 1 & filmpje 2.
Lekker gegeten met zijn drietjes en na het eten heeft Lianno nog even lekker gespeeld op de Wii allerlei sportspelletjes, lekker onder de douche geweest en nu ligt hij lekker te slapen hij was helemaal op.
Johannes is ondertussen ook bezig nieuwe software voor homepagina’s te installeren zodat ik kan kijken of ik daar mee overweg kan want de software die ik gebruikte werkt niet meer op de nieuwe Windows 7, helaas.
Dit is dus ook de reden waarom er nog steeds geen foto’s van de feestdagen en erna op de site van Lianno zijn gezet.
Toen Lianno op bed lag ben ik even gaan opruimen en hebben wij nog even tv gekeken en gezellig zitten kletsen en nu is het bijna tijd om naar bed te gaan, morgen nieuwe dag.
Vandaag was dag 25 en helaas nog steeds geen spoor voer Coby, jullie kunnen je afvragen waarom meld ze dat steeds en laat ze het niet gewoon achterwege tot er wel nieuws is, nou dat is simpel ik ben er letterlijk dag en nacht mee bezig en zo schrijf ik het elke dag weer even weg en dat zal ik dus blijven doen tot Coby weer gevonden is.
Het is zo moeilijk, onzeker en het niet weten vreet bergen energie en het enige wat ik wil is duidelijkheid en met mij vele anderen die daar ook naar smachten.
We blijven duimen, bidden en.Hopen, want hoe dan ook die dag met de duidelijkheid is onderweg ergens in de toekomst!
image005

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Lianno gaat met zakgeld winkelen

  1. San schreef:

    Wat geweldig om Lianno zo te zien genieten van zijn mooie auto. Een foto of filmpje zegt vaak meer dan woorden. Bedankt voor je lieve woorden en het mooie pak. Ik ben nog steeds kapot van het passen, maar straal van oor tot oor. Ben zelfs net nog even naar de kast gelopen om te kijken 😉

Geef een reactie