Files op A6 elke dag weer…..

Maandag 18 Januari
Vanmorgen wilde Johannes naar zijn werk gaan toen ik heel leuk zag dat er zo’n 1,5 uur vertraging was op de A6 door een ongeval, wordt echt tijd dat er zo wie zo eens wat gedaan wordt aan dat idioot drukke gedoe rond Almere.
Johannes nam nog wat koffie en deed vat wat werk en besloot toen de file snel slonk toch te gaan rijden en ging dus gewoon naar Amsterdam>
Ik verzorgde de dieren, deed mijn huisje zuigen, dweilen, trap, badkamer en wc schoonmaken en alles weer lekker schoon, nog een weekje en dan is Sjoerd er weer om me te helpen.
De sneeuw smelt en ik kijk er naar uit om weer zelf naar buiten te gaan en lekker op weg te zijn met scootmobiel en dan op naar de eerste lentezon.
Ik speelde wat op de Nintendo DS en probeerde te lezen in mijn nieuwe boeken, maar lezen si nu niet te oden krijg hoofdpijn en zere ogen, ik wacht dus nog maar even op de nieuwe leesbril en hoop dat ik dan weer volop kan genieten van lezen.
Ben bezig geweest met prijsvragen en ben inmiddels zo ongeveer bij en daar ben ik blij om, het is en blijft altijd leuk al die prijsvragen en dan maar weer afwachten of de post je leuke dingen brengt.
De dag was zo om en ik maakte lekker Hutspot voor het avondeten met heerlijke rookworst erbij , echte wintermaaltijd.
Na het eten lekker samen wat tv gekeken en Johannes belde even met Twil en zijn zus Ina om bij te kletsen, ik had geen zin om mensen te spreken was moe, niet lekker en ben toen dus ook erg vroeg gaan douchen.
Ik word erg moe van alle series die maar blijven herhalen op de tv en sommige wel op 3 zenders oude seizoenen gatver….ik ken al die afleveringen inmiddels wel, tijd voor nieuwe!
Goed tijd om mijn bed op te zoeken en zoals de laatste 3 weken nog geen nieuws over Coby Hertrijs, morgen is ze al 3 weken spoorloos, dat is echt heel erg lang als je wacht op iemand of nieuws over iemand.
De hoop dat ze snel terug komt zakt en veranderd in de angst dat ze niet meer leeft, hoe dan ook ik bid, hoop en duim dat er nu toch heel snel duidelijkheid zal komen.
Op deze manier gaan er nu veel mensen slecht het oude jaar uit en het nieuwe jaar in en het nieuwe jaar is inmiddels al 18 dagen oud……..slechte start.
image001

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie