Zoeken naar Coby voorlopig gestopt

Dinsdag 12 Januari
Vandaag vertrok Johannes weer op tijd naar Amsterdam en belde mij toen hij er was, de dag begint met hoofdpijn en mijn rug wil ook niet wat ik wil, maar goed we gaan het wel zien.
Eerst de dieren verzorgd, huisje gedaan en toen gebeld met Natasja was hoog nodig had haar al even niet meer gesproken.
Ik heb mij k n vader gesproken die was naar de arts geweest en tja ook daar geen goed nieuws, ook al kan hij weer kleine beetjes eten en gaat dat iets beter de rest blijft zwaar ellendig.
De vitamine B12 injecties lijken niet aan te slaan en men stopt ermee om te zien of hij zich dan slechter gaat voelen of juist beter, wat me moeilijk lijkt te bepalen gezien men ook besloten heeft zijn EPO injecties te verhogen, maar goed het is onduidelijk wat er nu werkelijk mis is, het begint erop te lijken dat zijn lijf gewoon op is en delen niet mee willen zonder dat er een oplossing oor is.
We gaan het zien voor nu dus dubbele dosis EPO en maar weer afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen
Vervolgens de tandarts maar even gebeld want de vulling moet er toch weer in en gisteren kwam er weer eens tuk vulling uit ik hoop dat het onderdeel is van dezelfde kies, even uitgelegd hoe ik in mijn vel zit en wat er speelt en toen onder voorbehoud afspraak gemaakt voor 2 februari.
Jop gebeld en gevraagd of het infuus wat later kon beginnen, ik slaap erg slecht en zie het niet zitten om al om 7 uur beneden te zijn en hij vond het goed en komt nu rond half 10, bedankt Jop!
Met al dat bellen gaat de ochtend wel snel om en ik heb toen maar wat gegeten en zitten luisteren naar het gebeuren over het Davinds Rapport over de Irak kwestie en ik vind het ongelofelijk en ben erg benieuwd hoe ze dit nou weer willen rechtbreien in Den Haag.
In de middag ment Yvon even gesproken en het nieuws waar ik al bang voor was volgde, de zoekacties zijn gestopt en er wordt dus nu even niet langer gezocht naar Coby.
Coby is vandaag precies 2 weken weg en ik begrijp ook wel dat ze nu niets meer kunnen doen tot de sneeuw en het ijs weg zijn, maar voor mijn gevoel klopt er helemaal niets van, zolang ze niet gevonden is moet er voor mijn gevoel gezocht worden.
Ook al is bekend dat Coby niet meer wilde en zoals het nu lijkt haar keuze maakte, wij die hier nu in onzekerheid leven kozen hier niet voor, dit is een keuze die voor ons werd gemaakt en eerst door Coby en nu door hen die besluiten dat zoeken even geen zin meer zou hebben.
Hoe dan ook de onzekerheid blijft en het winterse weer blijft ook nog wel even en ik vrees dat het misschien nog wel even zal duren voor er duidelijkheid komt.
Alle mensen die nu in onzekerheid leven die willen duidelijkheid of zekerheid krijgen, afscheid kunnen nemen en het langzaam een plekje kunnen geven en gaan proberen verder te gaan met hun leven zonder Coby en tot dan staat hun leven stil, compleet op zijn kop.
Yvon en de kinderen wens ik nogmaals heel veel sterkte en wijdheid toe, zij zijn het die het meest hieronder lijden, hun dagelijks leven is compleet en voor altijd veranderd.
We blijven in gedachte bij jullie en zullen ons kaarsje en gebeden voortzetten tot Coby weer “thuis” zal zijn, hoe dan ook.
Na dat gesprek heb ik even met San gebeld en dat was weer fijn, het is gewoon niet te bevatten allemaal mijn lijf is een soort popcorn pan, alles pot en als het stil is zou het lekker smullen moeten zijn maar bij mij is de popcorn verband en is alleen de geur een herinnering van wat zo lekker had kunnen zijn aanwezig en straks begint er een nieuwe bakpoging met eerst een enkeling en dan een boel maïsstukjes die ontpoppen en komt een dag dan is de schaal vol, maar de vraag is dan of ik die schaal wel wil hebben of toch liever een ander had gehad en die keus is er gewoon simpel weg niet we zullen dan toch eten wat de pot schaft
image001
Verder nog wat gedaan aan ons forum, prijsvragen ingevuld en er kwam een mail dat ik een Vanilia Business Suit t.w.v. € 180 heb gewonnen, een zeer sjiek pak voor dames, ik ben er erg blij mee en hoop dat ze mijn (grote) maat wel hebbenen zo niet dan schenk ik hem wel aan iemand anders.
Johannes belde en was op weg naar huis, gelukkig viel de file mee maar er is nu elke dag file bij de afslag Lelystad die is al erg lang en de laatste 2 km gescheiden door betonrand van de doorgaande rijbaan en sinds kort staan ze dus al 2 km eerder allemaal braaf op de vluchtstrook ener is geen duidelijke reden voor deze file.
Als je de afslag hebt gehad kun je zo doorrijden, geen stoplichten of stoppunten gewoon een weg waar je 80 mag rijden de stad in en toch staat het om onverklaarbare reden elke keer vol en stil en dat is echt hoogst irritant als je zo dicht bij huis bent.
Na wat koffie zijn we samen even naar de AH gegaan, lekker hamsteren en er waren dit keer veel producten bij die we altijd gebruiken dus voor we het wisten stonden we met volle kar bij de kassa, afrekenen en snel naar huis, opruimen en toen lekke gegeten.
In de avond samen tv gekeken naar de actualiteiten programma’s want alles ging over het Irak rapport dat de Davids commissie presenteerde en tussendoor lekker op Twitter commentaar zitten leveren aan de lokale politici die ik volg en dat doe ik omdat de gemeenteraad verkiezingen eraan gaan komen en ik nog geen idee heb op wie ik moet stemmen. De dag zit erop en het is eigenlijk een beetje te laat voor mij, maar goed ik wilde pauw & Witteman toch echt zien en dus nu snel douchen en bed in, morgen nieuwe dag.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Zoeken naar Coby voorlopig gestopt

  1. San schreef:

    Het was fijn je te spreken. Sterkte en tot snel!

Geef een reactie