De week is begonnen en de maandag zit erop

Maandag 11 Januari
Johannes vertrok al op tijd naar Amsterdam voor zijn werk en belde toen hij daar bijna was en toen stond ik ook op, ik had geen afspraken en ben de dag lekker rustig begonnen met wat lekker langer op bed liggen.
Half 10 was ik beneden en begon met mail checken, dieren verzorgen, opruimen, huisje doen, boven opruimen, was weg werken en tot slot de bedden verschoond.
Kortom veel gedaan in huisje in etappes en dat ging me goed af, verder nog wat prijsvragen ingevuld.
Ook nog wat tv gekeken en zitten lezen, maar mijn concentratie is erg laag en ik dwaal steeds af van wat ik wil doen en kom dan uit op Coby.
Ik kan er niet over uit dat er na bijna 2 weken gewoon nog helemaal niets is terug gevonden, dat er echt niet iemand is die haar gezien heeft op 29 december jl. zodat ze weten welke kant ze op moeten zoeken, het blijft allemaal zo onwerkelijk.
Het wordt tijd dat het gaat dooien, sneeuw smelt, het water weer open gaat en dan er wel ergens een spoor moeten worden aangetroffen van Coby.

Verder is onze gerbril Knabbel vandaag overleden van ouderdom, jammer hoor nu is Witje alleen en die is net zo oud als Knabbel dus ben benieuwd hoe lang die het nog vol gaat houden.
Ook is er een langstaart hagedis en Dwergekko overleden afgelopen dagen, gaat snel zo maar goed we hebben geen idee waar aan deze zijn overleden, we wisten ook niet precies hoe oud ze waren toen we ze kregen, maar het is niet echt leuk als er een aantal dieren zo snel achter elkaar overlijdt, maar de andere kant is wel het hoort erbij en zeker met de grote hoeveelheid dieren die wij hebben zijn er van die ellendige periodes.
Goed Johannes kwam weer thuis, samen gegeten en toen wat tv gekeken en nu douchen en bed in.
image001

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar De week is begonnen en de maandag zit erop

  1. San schreef:

    Wat erg dat er een paar dieren overleden zijn. Ik zag vanmorgen nare beelden op het journaal, van dode dieren in Florida. Ik hoop dat het snel warm water gaat regenen, zodat het gaat dooien. Hier dooit het al. Heeeeeel veel sterkte, ik denk elke dag aan jullie allemaal!

Geef een reactie