Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jan/102

Weekend begint met Lianno.

Vrijdag 8 Januari
Vanmorgen is Johannes al vroeg naar Amsterdam gegaan voor werk, ik bleef even langer liggen.
Sjoerd komt niet dus ik had geen afspraken en nam het er even van, heb last van heup en rug en ik slaap wel maar enorm veel wakker door nare dromen en dat kost toch energie.
Tegen 9 uur ben ik opgestaan en begonnen met de dieren verzorgen, huisje doen en daarna ben ik wat mensen gaan bellen San, Twil, Moeke 2, Moeders en tot slot Jan mijn maatje.
Ik heb ook nog wat aan prijsvragen gedaan, maar niet zo veel, wel nog wat zitten lezen en gewoon niets gedaan, gezeten starend naar het aquarium geeft echt rustgevend gevoel.
Johannes ging eerder weg van zijn werk en reed direct naar Zeist om Lianno op te halen voor het weekend, ondertussen dekte ik vast de tafel en maakte aardappels, spinazie, ei en schnitzel klaar en toen ze thuis kwamen was ik net laar, perfecte timing dus.
Lianno was in goed humeur en at goed en vertelde van alles en onderweg had hij ook heel de weg zitten kletsen met Johannes.
Na het eten speelde Lianno lekker met lego en keek daarna nog een aflevering van Dora samen met Johannes en toen was hij erg moe dus wilde hij douchen en bed in, zo moe dat we niet eens een verhaaltje hebben gelezen samen en hij gewoon dik een kwartier voor zijn tijd al op bed lag en dat zegt echt genoeg.
Wij hebben toen nog wat tv gekeken en zitten praten en om 2200 uur Tros vermist aan gezet en daarin werd de zaak Coby behandeld, ik hoopte zo dat er tussendoor al wat gebeld zou zijn, maar helaas.Coby is weg en niemand weet waarheen en dat duurt nu dus al bijna 11 dagen en de onzekerheid wordt steeds groter en de vrees ook, maar we blijven hopen, duimen, bidden en kaarsjes branden.
We staan zo machteloos en nu Lianno hier is en die dan zo nu en dan zegt ik mis Coby of ik doe iets simpels en dan klinkt er spontaan O Coby doet dat altijd zo hoor…..ik lach dan en bijt op mijn lip en probeer uit alle macht mijn onzekerheid te verbergen voor hem, het is al moeilijk genoeg voor de kleine man van 8 jaar.
Coby waar ben je toch heen gegaan……….wat heb je gedaan?
Het is nu 2300 uur en bij Pauw & Witteman praat men nu over het extreme weer dat morgen in Nederland komt, ijskoud en veel sneeuw en harde wind (6) en het benauwd me, dit maakt het zoeken nog moeilijker.
Ik ga douchen en slapen morgen is de kleine man er weer om 8 uur.
image001

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Kwam even kijken of er al nieuws was maar lees dat dat niet zo is. 🙁 Sterkte en ondanks alles een fijn weekend met Lianno,

    groetjes Monique (moste)

  2. Ik hoop dat er toch tips binnen komen. De noodkreet bij Vermist was heel indrukwekkend :cry:. Zoals je weet leef ik met jullie mee. Heel veel sterkte.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.