Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7jan/101

Lianno komt vanaf nu om het weekend bij ons.

Donderdag 7 Januari
Vanmorgen ben ik pas om half 10 uit bed gekomen, Johannes was deels vrij en deels thuis aan het werk dus ik heb mezelf maar lekker in bed laten liggen.
Rustig de dieren verzorgt, huisje gedaan en wat op de pc gewerkt.
Ik heb even gebeld met Yvon om te zien hoe het met haar en de kinderen nu gaat, Coby is nog steeds spoorloos en de onzekerheid is echt heel zwaar voor vele maar vooral voor haar gezin en de kinderen.
Toen kwam Jeannette de moeder van Lianno en dronken snel kop koffie en stapten toen in de auto om mijn moeder op te pikken en vervolgens op naar Zeist.
Bij aankomst in Zeist kwam heel toevallig net de taxi die Lianno uit school terug bracht dus dat was erg leuk.
We hadden een evaluatie over Lianno en we zouden plannen gaan maken voor de toekomst, uiteraard kwam hier Coby eerst aan bod maar ik kon ze geen nieuws geven om Lianno te vertellen en iedereen daar leeft heel erg mee.
We spraken over hoe het nu met Lianno gaat, hoe de logeerpartijtjes gingen en we maakte kennis met de definitieve voogd van Lianno.
Er is afgesproken dat Lianno om het weekend bij ons is van vrijdagmiddag 4 uur tot zondagmiddag 4 uur, in dat weekend gaat hij dan de zaterdagmiddag met zijn moeder mee en die regeling gaat al beginnen met dit weekend.
Volgende week belt de voogd met alle mensen en dan worden de nieuwe bezoek regels afgesproken zodat iedereen weet waar die aan toe is en dan is de volgende evaluatie begin juni.
Dit was goed nieuws en Lianno is er ook erg blij mee en wij uiteraard ook, het gaat verder wel goed met Lianno op school en in de groep war hij nu verblijft.
Na het gesprek haalde men Lianno nog even erbij om even bij ons te zijn en toen zijn we allemaal naar huis gegaan, eerst moeder afgezet en Jeannette is mee gegaan met ons en op onze uitnodiging blijven eten, we waren pas half 7 thuis dus was ook wel etenstijd.
Nog wat zitten praten en samen naar DNA onbekend gekeken en toen is Jeannette naar huis gegaan en hebben Johannes en ik nog even nagepraat en nu is het al weer bijna 11 uur en tijd om te gaan douchen en te gaan slapen.
Coby is nu dus nu 9 dagen en 12 uur vermist en we geven de hoop niet op, blijven hopen, bidden en kaarsjes branden, positief denken tot er duidelijkheid komt.
Hoe dan ook de duidelijkheid moet een einde gaan maken aan deze slopende onzekerheid voor iedereen.
image001

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Geweldig nieuws dat Lianno om het weekend bij jullie mag zijn. Ook hier brand elke avond een kaarsje voor Coby. Heel veel sterkte.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.