Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31dec/092

Laatste logje in 2009!

Donderdag 31 December
Vanmorgen op tijd op en al snel zaten we in de auto op weg naar Zeist om Lianno op te halen.
Ik bleef weer in de auto zitten want die ijsbaan die er ligt kom ik echt iet heel overheen vrees ik.
Lianno was erg blij en had er veel zin in en in de auto vertelde hij wie hij allemaal gelukkig Nieuwjaar wilde gaan wensen, vuurwerk boeit hem erg, klein probleem is dan wel dat ik er echt heel bang voor ben en hij weet dat ook en dus hebben we speciaal voor hem kindervuurwerk aangeschaft.
Even tussenstop bij de AH en toen naar huis waar hij helemaal stil werd van zijn nieuwe kamer, hij was er heel erg blij mee.
Net na een lekkere lunch kwam mijn moeder even koffie drinken en toen zij weg ging begonnen Johannes en Lianno met het bakken van oliebollen en het is goed gelukt.
image001 image002
Ook hiel Lianno vrolijk mee met de bowl maken, fruit snijden en hij had er echt heel veel plezier in.
image003
Hierna wilde hij heel graag naar zijn eigen kamer n dat mocht van ons en heel de middag speelde hij daar met lego, draaide zijn eigen cd’s en speelde wat met de gamecube en wij keken af en toe even of hij zich vermaakte maar hij vermaakte zich prima en pas om half 5 kwam hij vragen hoe laat we gingen eten.
Nou we aten dus om 5 uur en wel aardappels, spinazie, hard gekookt ei en vissticks en een Danone toe, hij had goede trek en had zo zijn bord leeg.
Nas het eten speelde hij een race spel op mijn computer, hij kreeg die voor kerst maar die kan niet op de pc waar hij u verblijft, de grafische kaart schiet tekort en nu kan hij het hier lekker spelen.
Om half 7 zijn we gaan douchen en om 7 uur lag hij n bed, kwam nog paar keer naar beneden de spanning van oud en nieuw speelde parten maar rond half 8 bleef het stil en sliep hij als een roosje.
We gaan hem straks wakker maken en dan gezellig oud en nieuw vieren met kinderchampagne, lekkere bollen, hapjes en vuurwerk!

Normaal doe ik een terugblik op de mooie en/of minder mooie momenten van het afgelopen jaar, maar op dit moment speelt er iets waar wij nu niet op in willen gaan, maar het zorgt voor emoties van verdriet, onzekerheid en we kunnen niets doen dan hopen en bidden date er snel duidelijkheid komt in deze onzekere situatie.
Als de duidelijkheid er is kom ik er op terug, maar als je dit leest en je wilt iets doen voor ons, steek dan een kaarsje aan en hoop en bid met ons mee voor een positieve afloop.
Ik wil iedereen die hierbij direct of indirect betrokken is sterkte wensen en ik hoop / bid voor een goede afloop.
image004

Tot slot wensen wij iedereen een fijne jaarwisseling toe en we loggen ook in 2010 gewoon verder.
Wees voorzichtig met vuurwerk!

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Kaarsje brand, heel veel sterkte!

  2. mijn kaarsje brand ook, ik duim ook voor een goede afloop.
    Ik hoop dat AL jullie wensen mogen uitkomen in 2010


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.