Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27dec/091

Laatste dagje met Lianno van deze logeerpartij

Zondag 27 December
Vanmorgen uiteraard om 8 uur weer uit bed, Lianno had het zondag gevoel en wilde eerst nog even spelen tot hij zich ging aankleden en kwam even voor 9 uur aangekleed beneden, tijd voor ontbijt.
Na het ontbijt zijn Johannes en hij bezig geweest met de brandweerkazerne van Lego, dat was een hele klus.
Lianno speelt vaak en lief met de katten en vooral Gizmo en hij vinden elkaar erg lief.
image001 image002

Johannes haalde de nieuwe fiets van Lianno naar binnen en ze stelde samen het zadel op goede hoogte af en toen was het ijd om een stukje te fietsen voor de deur en even door het park, daarna moest hij zijn banden weer schoon maken want in het park lag onder de sneeuw en bladeren hondenpoep en tja zo ka de fiets niet in de auto of in huis.
Op onze youtube site staan een paar leuke filmpjes van Lianno met zijn nieuwe fiets.
image003 image004

Na het testritje zijn we de boel bij elkaar gaan ruimen, Lianno zijn kamer op laten ruimen en toen op weg naar Zeist.
In Zeist heeft Johannes de zadel pen van zijn nieuwe fiets vervangen door die van zijn oude, zo kan Lianno er beter op fietsen, de nieuwe stond krom en kon daardoor niet laag genoeg.
Toen dat op orde was ging de oude fiets weer in de auto en de nieuwe met hem mee, ik bleef in de auto zitten terwijl Johannes hem naar de groep bracht.
Ik bleef zitten omdat het daar een aardig stukje lopen is en het was een ijsbaan, oude sneeuw en water kortom mij te gevaarlijk en vandaar dat ik in de auto ben gebleven.
Johannes en ik reden daarna weer naar huis, we hebben heerlijke dagen gehad en kijken uit nar zijn volgende logeerpartij bij ons.
Het is natuurlijk wel anders opeens een kind van 8 jaar heel de dag om je heen, maar het valt me reuze mee moet ik zeggen, het hout wel in dat ik mooi op tijd mijn bed in ga en er ook heel mooi op tijd weer uit kom.
Wij hebben vervolgens wat gegeten, lekker een heerlijke douche genomen en ik duik zo lekker me bed in en ga nagenieten van de fijne dagen samen met Lianno en familie.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat jullie zo genoten hebben. Dat is aan de foto’s goed te zien!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.