Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26dec/091

2e Kerstdag was ook erg leuk

Zaterdag 26 December “2e kersdag”
Vandaag stonden we ook om 8 uur weer op en Lianno was voor zijnd oen lekker laat wakker pas na 7 uur en bleef zoals afgesproken heel stil op zijn kamer, toen hij het licht aan deed vloog Gizmo meteen mauwend op hem af, Gizmo is erg weg van Lianno.
Na het ontbijt heeft Lianno wat op internet bij de lego site gespeeld en toen kwam Oma op de koffie, samen de cadeautjes uitgepakt.
image001 image002

image003 image004
Vandaag lag er onder de boom een knikkerzak en een hele verzameling knikkers, kleine en grote en supergrote, j’hij kreeg ook een doos lego met de brandweerkazerne.
Hij heeft de lego meegenomen naar Oma, want hij ging de middag gezellig bij haar kerst vieren en hebben dus samen zitten bouwen.
image005 image006

image007 image008
Oma heeft heel veel mooie en leuke kaarsjes end at vind Lianno erg leuk en gezellig, wij branden geen kaarsjes ivm de jonge katten.
Wij zijn in de middag samen thuis gebleven ik heb wat gerommeld in huis, op de pc en wat tv gekeken en einde van de middag zijn we naar Oma gegaan om samen heerlijk te gourmetten.
Moeke 2 kwam ook nog even langs het gaat iets beter gelukkig en ze at lekker gezellig het toetje, IJsdessert met ons mee.
Oma ging met ons mee naar huis en speelde nog even met Lianno samen op de wii en daarna heeft ze hem lekker onder de douche gedaan en naar bed gebracht en een verhaaltje voorgelezen.
We hebben nog wat zitten nakletsen en toen ging moeders naar huis en ik schreef me log en ga nu douchen en naar bed, het waren fijne kerstdagen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat fijn dat Lianno met kerst bij jullie kon zijn. Jullie hebben het erg leuk gehad. Leuke foto’s!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.