Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23dec/091

Lianno onverwacht nachtje langer bij ons

Woensdag 23 Decemberle
Vandaag liep alles anders dan verwacht, we stonden om even 9 uur op en al snel kwam de pakjesman met onze spullen voorde katten en meteen weer de deurbel daar was Jeanette.
Jeanette had een uitnodiging bij zich voor de familiemiddag ivm kerst bij Lianno en zij kon niet, moest werken en dus belden wij en zouden wij gaan en dat was kort dag had op dat moment nog 1,5 uur voor we moesten vertrekken.
Ondertussen kwam Sjoerd en zijn vrouw Dien nog even langs om ons fijne dagen te wensen en gaven me een hele mooie Amaryllis.
Bedankt Sjoerd en Dien.
Toen duidelijk was dat we zouden gaan heb ik gevraagd of het dan ook mogelijk ws Lianno alvast mee te nemen, anders zouden we morgen vroeg hem gaan halen maar nu waren we er toch en voor morgen is weer sneeuw en ijzel voorspeld en dat mocht dus hij komt gelijk mee.
Toen ging Jeanette ook er weer vandoor en zijn wij ons gaan omkleden en nog even snel mijn moeder gebeld maar die was er niet dus kon ik haar niet mee vragen, we moesten even tanken en reden door naar Zeist.
We kregen lekker koffie met wat lekkers en maakte met de kids en ouders samen leuke kerststukjes en beschilderde een speciale kerstbal was erg leuk om te doen en als afsluiting nog wat lekker kerstchocolade en warme chocolademelk met slagroom.
Lianno pakte zijn spullen en we reden terug naar Lelystad en daar bestelde we een lekkere pizza en aten gezamenlijk bij de tv bij uitzondering, want normaal eten we aan tafel.
Daarna heb ik Lianno lekker onder de douche gedaan en klaar gemaakt voor bed en Johannes las hem zin verhaaltje voor en om kwart over 8 lag hij er in.
Wij nog even aan de koffie even met mijn moeder plannen gemaakt voor de kerstdagen en u ga ik lekker een douche nemen en duik erin, morgen is het vroeg dag dus ook vroeg slapen en voor mij is 2200 uur inbed vroeg en dat gaan we dus nu halen.
nog 2 dagen voor kerst en nog 0 dagen voor we Lianno weer mogen ophalen..........

Tot slot heeft VGZ op de wensensite het iets duidelijker gemaakt nadat Natasja met ze heeft gesproken, er was veel verwarring over wat er nu wel of niet is geregeld.
image001

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een leuke verassing zeg dat Lianno een dagje eerder bij jullie kon komen, geniet er maar lekker van, hele fijne dagen saampjes


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.