Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22dec/091

Wensen zijn bedoeld om uit te komen

Dinsdag 22 December
Vandaag stonden we betijds op Sjoerd kwam ons huisje schoon maken, laatste keer voor de kerstdagen.
Het was gezellig en helaas was het kerstpakket niet op tijd binnen dus belde ik hem eind van de middag dat het er was en haalde hij het nog even snel op.
Na de ochtend besloot Johannes dat hij niet naar Amsterdam ging en daar dachten de collega’s net zo over dus het afscheid van hen wordt nu gehouden in Januari.
Mijn pc stortte heel fijn in tja Windows 7 doet het perfect maar was upgrade over de ellende van windows vista dus komt de ellenden vanzelf er weer doorheen, dus nu alles eraf en helemaal op nieuw en met hulp van Johannes was het einde van de middag klaar en het draait super gelukkig.
Ondertussen dat de pc bezig was ruimde wij boven wat op er stond nog aquarium dat schoon gemaakt moest worden en oude dozen die weg moesten.
Ik heb mijn vader blij gemaakt met de pannenset die ik laatst won, hij kon hem goed gebruiken dus mag hij hem hebben.
Zo ging de dag snel en vlot voorbij, Johannes deed nog een boodschap en ik bleef thuis mij te eng met al die gladheid.
Toen kwam er bericht in msn, ik werd erop gewezen dat de wens die Natasja voor mij deed bij VGZ wensenactie opeens staat vermeld bij vervulde wensen.
Knipsel
1Knipsel
Zowel Natasja als ik hadden al eerder een mail gehad en Natasja heeft toen telefonisch contact gezocht op hun verzoek, ik heb me afzijdig gehouden omdat ik vond dat het aan Natasja was om dit met hun te bespreken e toen werd al snel duidelijk dat ze er alles aan willen doen m de wens te vervullen en als het niet lukte iets anders te regelen, wat dat is geen idee en daarom vroeg ik of Natasja het contact met VGZ wilde onderhouden en dan staat het opeens op de site en ik moet eerlijk zeggen dat ik stomverbaasd ben en niet zo goed weet hoe te reageren, ik vind het echt super dat zoveel mensen mijn wens steunen en het me gunnen en dat geeft een heel goed gevoel.
Ik laat het allemaal maar even over me heen komen en na de feestdagen zullen we meer horen van VGZ dus wordt vervolgd.
Iedereen nogmaals hartelijk dank dat jullie zo massaal hebben gestemd en mij dit mooie cadeau gunnen ongeacht of het VGHZ gaat lukken, dank jullie wel!
Na wat te zijn bekomen van dit alles even lekker een douche genomen en toen wat tv gekeken, nog even met San gebeld, bedankt San voor je lieve woorden en ik hou je op de hoogte.
Ook Moeke 2 nog gesproken ik wens je heel veel sterkte en hoop dat je snel weer opknapt.
Mijn moeders ook gesproken en toen was het al heel laat en tijd om te gaan slapen.
nog 3 dagen voor kerst en nog 2 dagen voor we Lianno weer mogen ophalen..........

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Heerlijk dat je wens in vervulling gaat, zal zeker goed komen!!!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.