Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15dec/090

Kerstsfeer komt langzaam in ons huis

Dinsdag 15 December
Vanmorgen vroeg kwam Sjoerd lekker de boel doen en Johannes bleef thuis werken het is einde kwartaal en einde jaar dus erg druk, hij werkt zich echt in de rondte momenteel, maar goed hoort erbij volgens mij is bijna overal December een erg drukke maand.
Ik verzorgde de dieren, deed mijn prijsvragen en ik kreeg een mailtje dat ik een boek heb gewonnen van Helen Vreeswijk met de titel Ontvoerd en dat lijkt me super mooi boek dus ik kijk er naar uit.
Tegenwoordig maak ik elke dag een lekker glas vol vers geperste sinaasappels, heerlijk en ik ben dus erg blij met de nieuwe citruspers, het is een kan met erop een pers en heel makkelijk op je aanrecht te laten staan of met je verse sap in de koelkast en schoonmaken si zo gedaan echt een heerlijk apparaat.

Met de post kwamen er heerlijk veel kerst kaarten en daar geniet ik echt van, vind dat erg leuk en ik hang ze allemaal in de kamer op de kastdeur.
Johannes heeft onze dozen met kerst spullen naar beneden gehaald en ik ben langzaam begonnen met versieren,l ik heb heel veel knufels en mijn beeldjes en uiteraard met lichtjes en muziekjes, ik ben gek op kerst artikelen die geluid maken en dus klonk er steeds een ander deuntje.
Nog wat gerommeld in huis en de was gedaan om vervolgens even te gaan eten met wat lekkere soap en een tv serie.
Daarna hebben we samen de boom neer gezet, heerlijk de boom heeft vaste lampjes dus dat gedoe heb ik niet meer, de boom staat n morgen gaan de ballen en slingers erin en dan is het even zien hoe de 3 kanjers erop reageren.
Ben erg benieuwd want Smockey heeft al eens een boom gezien samen met Pablo toen der tijd en geloof me er vlogen dagelijks ballen uit de boom en Kuifje is nog veel ondeugender dan die twee samen dus we zullen zien een troost de ballen zijn kunstof dus breken zullen ze niet zo gauw doen.
Ik vind het wel weer erg sfeervol en de katten vonden al die muziekjes overal maar niets als je het mij vraagt maar goed daar wennen ze dan nog wel aan.
Ik heb voor de kerst een paar leuke cd’s besteld, Lianno gaf aan jump style erg leuk te vinden dus gezocht en gevonden een kerst cd in jump style en daarnaast een set leuke gewone kerst liedjes voor Kinderen dus we zijner dan helemaal klaar voor.
Nu is de avond voor ons om, we duiken lekker lang onder de douche en dan het bed in, het is nu net 2200 uur dus mooi op tijd.
nog 10 dagen voor kerst en nog 9 dagen voor we Lianno weer mogen ophalen............


Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.