Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12dec/090

Hans bedankt voor je gezelligheid , informatie en hulp

Zaterdag 12 December
Het is weekend en we hebben genoeg plannen en stonden dus om 9 uur op, koffie en ontbijt .
Dieren verzorgd en wat opgeruimd en meteen de dag prijsvragen gedaan en rustig lekker bezig geweest.
Tegen 11 uur kwam Hans een collega en vriend wvan Johannes en mij, hij kwam omdat ik hem had gevraagd ons te helpen met de server van ons forum.
Door de rukte in de feest maanden werd het echt heel traag en viel het offline, maar de laatste week ging het w le weer goed dus of het aan de server lag geen idee, maar goed Hans kwam toch even helpen.
We hebben een hele gezellig dag gehad lekker genoten van broodje als lunch en bij avond eten lekker relaxed Koerdisch gegeten en ondertussen zitten kletsen, wat tv aan en kerst muziek van Sky radio en uiteraard heeft Hans zich goed verdiept in de server, software dingen uitgelegd aan Johannes. Hans heeft nu geen drastische wijzigingen gedaan we kijken het even aan en wie weet komt er nog een vervolg as we de nieuwe software eenmaal erop hebben gezet,t de planning is einde van deze maand maar we zien wel.
Gezelligheid kent geen tijd zegt men nou dat hebben we gemerkt Hans ging hier weg om 4.45 uur en wij lagen een half uur erna nu dus duiken we ons bed in morgen gaat de wekker om half 10 uur, tja moet kunnen voor een keer.
Hans bedankt voor deze gezellig dag en we omen volgende keer eens gezellig bij jou op bezoek!
nog 13 dagen voor kerst en nog 12 dagen voor we Lianno weer mogen ophalen............

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.