Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8dec/090

Maanvissen verhuisd

Dinsdag 8 December
Vandaag gewoon weer lekker om half 8 opgestaan, Johannes werkt thuis en Sjoerd kwam de boel doen.
Ik rommelde wat op de pc, deed wat administratie en verzorgde de dieren.
Ik heb de maanvissen verhuisd die wonen nu weer bij hun oude vriendjes de tropische vissen in de grote 350 liter bak, de bak waar ze in zaten is zo goed als leeg alleen de planten nog en zullen we van de week opruimen.
Op de plek van de maanvissen komen dan de waaierteengekko’s deze winter, zodat de thermostaat niet steeds van slag raakt als we hem aan doen door de warmte van het terrarium.
Kortom weer een paar veranderingen maar das ook wel weer leuk en vooral goed want de maanvissen bleven eieren leggen , jonkies krijgen, jonkies eten en weer van het begin af aan opnieuw achter elkaar door.
Ik sprak Monique want ze belde me en ik wens haar sterkte het is zo vervelend dat je niets kunt doen terwijl je het graag wilt, maar ik hoop dat je je hoofd omhoog houdt meis en ga ervoor, vecht door al je echte vrienden zijn er voor je hoor.
Natasja nog gesproken even bij gekletst ze heeft na een erg naar akkefietje erg veel last van haar hand en das niet handig als je veel op de pc wilt doen in korte tijd.
Nog wat tv gekeken en met ministeck bezig geweest, Twil heeft me veel steentjes gegeven in een doos maar ook een grote grond plaat plaat vol en die ben ik er nu netjes aan het uithalen cq afhalen.
Nog wat met Nintendo bezig geweest en Johannes heeft in de avond nog wat zitten werken terwijl ik nog wat series keek en prijsvragen deed.
Morgen beginnen we met de tandarts allebij worden we verdoofd dus beide met verdoofde mond weer naar huis en nu eerst maar eens een nachtje slapen voor het zover is ik ben nog lekker rustig maar dat is misschien wel logisch ik hoef nu alleen tandsteen te laten weghalen, Johannes heeft 2 gaatjes en dus ben ik voor mijn doen erg kalm.
nog 17 dagen voor kerst en nog 16 dagen voor we Lianno weer mogen ophalen............

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.