Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7dec/090

Verassingsbeozek Tante Miek

Maandag 7 December
Vanmorgen ben ik lekker even blijven liggen toen Johannes opstond en vertrok naar zijn werk en hij belde me tegen 10 uur en toen pas stond ik op.
Ik ben toen rustig mijn dag begonnen huisje doen, dieren verzorgen, wat prijsvragen invullen en even een discussie over de telefoon met UPC over een fout in mijn rekening en zo vloog de ochtend om en voor ik het wist zat ik te luisteren naar de test van luchtalarm, nam een boterham en rommelde verder.
Toen ging de bel en als verassing stond daar Tante Miek, geheel onverwachts en dus gezellig heel de middag zitten koffie-thee drinken en gezellig gekletst.
Het was echt een verassing en ik vodn het super leuk echt waar en tegen 5 uur ging ze weer naar huis, ze was op weg van Utrecht naar huis toen ze besloot mij te verassen.
Toen ze weg was ben ik begonnen met eten maken en Johannes kwam thuis lekker gegeten, Twil belde nog even gezellig , ik had haar een kleinigheidje meegegeven voor Sinterklaas en dat mocht ze dus pas uitpakken op 5-12 als het donker was en nu belde ze om me te bedanken en te laten weten dat ze het echt leuk vond.
Nog wat tv gekeken en nu ga ik op tijd mijn bed zo op zoeken maar eerst nog even dit log posten en douchen en dan slapen.
nog 18 dagen voor kerst en nog 17 dagen voor we Lianno weer mogen ophalen............

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.