Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5dec/091

Heerlijike Sinterklaas Zaterdag.

Zaterdag 5 December
Vanmorgen vroeg op en al om half 9 reden we weg eerst even pinnen dan tanken en op weg naar Zeist om Lianno op te halen.
Tegen 11 uur waren we weer in de stad en zijn we eerst even naar het centrum gegaan, Lianno zijn schoentje was door Zeeman gevuld dus even legen in de winkel, hij kreeg een mooie Donald Duck kleur en doeboek.
We kochten meteen een nieuwe broek, trui, Spongbob sokken, spiderman, cars onderbroeken en wat hemdjes, cars badschuin en shampoo en toen door naar de Kruidvat.
We kochten daar voor hem een cars toilettas, borstel, en een elektrische tandenborstel van cars en toen snel naar huis.
Jeanette kwam en we aten lekker als lunch een sausijzenbroodje en keken naar sinterklaas film op tv, speelde met de Wii en hadden plezier en toen kwam oma ook gezellig erbij.
Gezellig met zijn allen aan de koffie en warme chocolademelk, pepernoten met chocolade erom heen en uiteraard was er een pietentaart.
Om half 4 bonkte zwarte piet op de deur en liet een zak achter met allemaal mooie kadootjes, Lianno deelde alle kadootjes uit op naam en om de beurt pakte we alles uit.
Johannes kreeg 2 heerlijke chocoladeletters en de dvd van Harry Potter 6, Jennette kreeg een chocoladeletter en 2 spellen voor haar PSP, Oma kreeg een blikje vol geluk als ze het opent en water geeft gaan er klavertjes 4 in groeien, een sleutelhanger met levend plantje end at moet ze echt water geven, chocoladeletter en een hele speciale vaas van plat stuk plastic die ze door warm water zelf kan vormen tot echte vaas, Lianno kreeg hele mooie kado’s een trolley van cars, chocoladeletter, knustel stempelset cars, cars poncho en een super grote racebaan tot slot kreeg ikzelf 2 heerlijke chocoladeletters en een dvd box met alle drie de delen van Ice Age.
Kortom iedereen was super verwend door Sinterklaas en na het uitpakken werd Johannes natuurlijk aan het werk gezet om samen met Lianno de racebaan te bouwen.
Er was even probleem met palfond lamp die stopte ermee en dus heeft Johannes hem eraf gehaald maar we kregen hemniet aan de praat en dus s Oma snel naar huis heen en weer gefietst om een speciale verhuisfitting te halen zodat we weer licht hadden en verder konden, thnx Oma.
Toen was het tijd om te eten en we bestelde lekker voor iedereen pizza en dat smaakte ons prima, toen heeft iedereen om de beurt geracet met Lianno en dat was dolle pret uiteraard.
We keken met zijn allen even naar Home Video's op de tv en dat was echt lachen, Lianno heeft helemaal dubbel gelegen die vond het schitterend, hierna was het bedtijd dus Lianno onder de onder de douche gedaan, omgekleed en verhaaltje voorgelezen en om precies half 9 was ik weer beneden en lag Lianno lekker inbed.
Lianno was heel erg moe en sliep vrijwel meeteen en das natuurlijk logisch na zo’n spannende drukke dag.
Wij hebben toen nog even zitten na kletsen en toen ging Jeanette naar huis en Oma bleef nog even om mee te maken dat de door haar geleende fitting het ook begaf, wat erop wijst dat er iets mis is met de bedrading in plafond maar goed morgen weer een dag en dan zien we wel weer.
Oma ging naar huis en wij naar boven douchen en Lianno lag heerlijk te slapen en zijn wij ook gaan doen.
Tot slot van deze heerlijke Sinterklaas zaterdag nog wat leuke foto’s en die van Johannes, Jeanette en mijzelf zijn door Lianno gemaakt.

Reacties (1) Trackbacks (0)
 1. Hasta La Pasta

  Het is helaas weer voorbij
  Het Sinterklaas-Spel 2009, voor u en mij.

  Sinterklaas en al zijn pieten zeggen: ‘hartelijk dank en tot volgend jaar!’
  Dan begroeten zij u weer en vragen: ‘spelen we weer met elkaar?’

  Internet-Piet en Web-log-Piet hebben nog iets moois voor u gemaakt
  waarvan ze hopen dat het uw spel-hartje raakt.

  De award die bij dit spel hoort kan ik niet plakken,
  Kom je die straks even bij Sinterklaas wegpakken?

  Sinterklaas en al zijn Zwarte Pieten zullen het u dus niet beletten
  Deze mooie award op uw web-log te zetten.

  Pepernootse Pasta-Groeten
  Sinterklaas & Zwarte Pieten.
  .


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.