Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4dec/090

Gezellig logee gehad.

Donderdag 3 December
Vandaag is het feest Johannes is jarig en vrij van zijn werk dus om te beginnen lekker uitgeslapen tot half 10.
Rustig de dag begonnen en natuurlijk zijn we erg blij met het feit dat Lianno komt om Sinterklaas te vieren en helemaal blij omdat hij voor het eerst een nachtje blijft slapen.
Lianno wilde al heel vaak blijven slapen, maar ja dat kan niet zomaar en nu kregen we toestemming en ondanks het dubbele wat erin zit zijn we er erg blij mee.
Het dubbel kan ik niet uitleggen hier en wil ik ook neit dat is te prive voor derde die voor mij ook erg dierbaar zijn.
Verder de dieren verzorgd, wat in huis gedaan en toen kwam Twil,. Gezellig en we hebben haar op het station opgehaald.
Ik kreeg van Twil al haar oude ministeck en ik ben daar heel erg blij mee, grondplaten, los makers en een hele doos vol gesorteerde stukjes, echt super hartelijk bedankt hiervoor.
Toen kwamen de Moeders vlak na elkaar binnen en dat was toeval, Johannes kreeg heerlijke kadotjes en we hebben gezellig zitten kletsen en vervolgens moest Moeke 2 even weg en toen ze terug kwam hebben we met zijn allen heerlijk een kaasfondue gedaan.
Na het lekker eten gezellig zitten praten en toen gingen de Moeders weer naar huis en wij hebben nog even door gekletst en zijn tegen half 2 naar boven gegaan, dat kon omdat Johannes ook vrijdag vrij is.

Vrijdag 4 December
Twil was als eerste opgestaan tegen 10 uur en wij volgden rond 11 uur en lekker aan de koffie en een gebakje, dat was nog voer van de dag ervoor beetje apart ontbijt maar erg lekker.
Toen ik de dag prijsvragen gedaan had hebben we de Wii aan gezet en is Twil heel actief geweest met de Wii Fit, ze spaart er nu zelf ook voor en ze kan het al goed, ze wordt steeds beter erin.
Ik vind het erg leuk om te kijken hoe ze er mee bezig is en dan vliegt de tijd zo om en toen was het alweer tijd om haar netjes naar station te brengen.
Wij zijn doorgereden naar de winkel boodschappen doen en het was erg druk pfff, maar goed zal wel met Sinterklaas te maken hebben.
Bij de vis kraam lekker gebakken Kibbeling gehaald en snel naar huis, onderweg kwamen we Moeders tegen op de fiets, die kwam bij ons vandaan maar ja wij waren er dus niet.
Ze fietste achter ons aan en hebben toen samen de vis gegeten, samen nog wat in orde gemaakt voor morgen en toen ging ze naar huis was laat en ze had nog veel te doen en al veel gedaan.
Wij hebben toen opgeruimd, huisje gedaan en de laatste dingen voorbereid voor morgen, zoals een Piet regelen die op de deur bonkt en een gevulde zak achter laat.
Daarna is Johannes gaan douchen en ben ik snel de prijsvragen gaan doen en nog wat tv gekeken en nu is het de hoogste tijd om te slapen, morgen vroeg op en dat heb ik er heel erg graag voor over.


Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.