Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2dec/090

Mooie prijzen en duidelijkehid over Sinterklaasfeest

2 December
Vandaag wat langer op bed gelegen tot half 9, lekker en daarna rustig begonnen.
Dieren verzorgd, huisje gedaan en toen lekker bezig geweest met prijsvragen en dat werpt zijn vruchten af ik kreeg een hele mooie Philips Sapcentrifuge, ik heb dezelfde maar deze is gewonnen en die van mij gekocht en dus ben ik er weer heel blij mee.

Toen kwam de post met een super mooi boek, 1015 bladzijde en een speciale uitgave, de volledige, onverkorte editie van De Beproeving van Stephen King.
Er zit een kaartje in met het nummer 575 deze uitgave is genummerd kortom erg mooie prijs.
Toen belde Jeugdzorg om me te vertellen dat we met Lianno Sinterklaas mogen vieren en daar zijn we heel blij mee en nu is het aftellen naar zaterdag.
Daarna kwam Jop want vandaag was infuus en dan laat in de middag en begin vroege avond, zodat we gezellig konden eten met elkaar.
Ondertussen kwam de moeder van Lianno nog even langs en daarmee zitten praten en toen zij ging werken zijn wij lekker gaan eten, Cantonees jummie.
Na het infuus met mijn moeder gebeld en met Moeke 2 en toen was de avond alweer om, was Johannes inmiddels een jaar ouder geworden en zijn we lekker gaan douchen en ons bed ingedoken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.