Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30nov/090

Laatste dag November ook voorbij

Maandag 30 November
vandaag normale tijd op en voor mij is dat tussen 7 en half 8 momenteel. Johannes vertrok naar Amsterdam voor werk.
Ik verzorgde de dieren, rommelde in huisje vermaakte me de Nintendo DS, deed prijsvragen en de dagelijkse dingen.
In de middag wat tv gekeken en Johannes kwam vroeg thuis omdat hij een telefonische vergadering had en die zou pas laat klaar zijn dus eerst gegekten en toen de vergadering en die werd op laatste moment weer afgezegd.
Johannes is de hele avond nog druk geweest met andere dingen van zijn werk en ik viel in slaap in mijn stoel terwijl ik tv keek.
Ik heb vandaag Natasja gesproken en dat was wel gezellig, nu ga ik echt op tijd douchen en slapen. Verder heb ik zo de balen van de problemen die ik steeds ondervind met Windows Vista dat ik toch maar de nieuwe Windows 7 heb besteld en ik zie er als berg tegenop om alles opnieuw te instaleren maar ja als het dan wel weer snel en goed werkt prima dan moet het maar even.
Morgen begint December de laatste maand, de advent begint dan ook aftellen naar kerstmis.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.