Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28nov/092

Professor Layton En De Doos Van Pandora

Zaterdag 28 November
Zo dat is even erg we lagen op bed tot aan het middaguur, lekker lui bezig geweest maar ja kwam ook door het feit dat we heel erg laat of juist vroeg gingen slapen, we wilden perse iets afmaken.
Goed ik zag dat er al mensen hadden gebeld op mobiel en dat bleek vader te zijn even terug gebeld en zitten kletsen, niet lang want ik moest nog wakker worden.
Daarna koffie en ontbijt en even bedenken wat we gaan doen, huisje, dieren en Johannes heeft nog veel werk liggen en begon daaraan.
We zijn naar de AH geweest boodschappen doen en tjonge zeg wat was het druk, leek of alles gratis was maar die illusie verdween snel bij de kassa, ha ha
Met de hulp van Freaks heb ik nu wel alle sneeuwwitje popjes bij elkaar, ben ik erg blij mee bedankt.
De post kwam erg laat en ik zat er zoals heel vaak op te wachten, dit keer ging het om een spel voor de Nintendo DS dat ik heb gekocht, je ziet er veel reclame over op tv momenteel, het is Professor Layton En De Doos Van Pandora

een stukje van een recensie:
Professor Layton is een van de zeldzame games die aanslaat in alle lagen van de bevolking. Van doorgewinterde gamers tot gepensioneerden, zowel mannen als vrouwen, iedereen met enig intellect zal zich aangetrokken voelen tot de behoedde archeoloog en zijn leerling Luke. Het eerste deel, Professor Layton and the Curious Village, kende maar één obstakel: het was in het Engels. Een onbegrijpelijke keus voor een spel met zo’n universele aantrekkingskracht. Gelukkig heeft Nintendo dit ingezien en het tweede deel uitstekend in het Nederlands vertaald. De weg ligt vrij voor Professor Layton om de harten van al die Sudoku-spelers en Brain Training-fanaten te veroveren.
Kortom het leek me echt iets voor mij en het kwam binnen en heb de hele avond als een zwaar verslaafde zitten spelen terwijl ik mijn favo tv programma’s aan had staan en luisterde, eind van de avond had ik al 37 puzzels opgelost van de geloof ik 135 puzzels die erin zitten.
We hebben vanavond gekeken naar de finale van het Beste Idee van Nederland, en ik hoopte van harte dat de 3 jonge knullen met de sleep light zouden winnen en ze wonen en ik ga zee zeker hun idee kopen als het te koop is.
Het is een lamp die langzaam steeds lichter gaat branden een soort maan en langzaam wordt het donker en hij speelt rustgevende muziek en dat is dus omgekeerde eigenlijk van de Wake Up light en ik wil dat wel eens proberen, lijkt me heerlijk namelijk dus we wachten op de berichten dat die te koop is.
Al met al is de avond allang om he tis nu bijna half 2 tja de avond gaat super snel als je zo lekker aan het spelen bent en Johannes was nog wat werk aan het doen en dus gaan we nu snel naar de douche en bed in, morgen wordt het weer hele ochtend slapen vrees ik.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wat is het antwoord van puzzel 135?

  2. Lotte ik heb hier een link voor je en daar kun je alle oplossignen opzoeken
    http://professorlayton2walkthrough.blogspot.com/2008/11/puzzle135.html

    heel veel sucses!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.