Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27nov/090

Programma wel voor MAC niet voor Windows?

Vrijdag 27 November
Vandaag vroeg op Sjoerd kwam en deed ons huisje, Johannes werkte thuis omdat hij erg veel moest en ongestoord wilde doorwerken, als hij op kantoor is komen altijd mensen vragen stellen en dat is prima maar het remt je wel dus dan is thuis een optie.
Sjoerd kwam nog even terug nadat hij klaar was en naar huis ging, hij kende iemand die onze droger graag wilde hebben en daar zijn we blij mee, verder heb ik de toen gewonnen flipperkast ook meegegeven voor zijn zoon, wie weet krijgt hj hem heel en aan de praat, hij is echte knutselaar.
Zo toen was iedereen erg blij, ook al zijn het tweedehands spullen je vind altijd wel iemand die je er erg blij mee kan maken.
Verder lekker bezig geweest met pc, tv kijken, wat gelezen, Nintendo DS gespeeld en gewoon rustig de dag doorstaan en zonder koorts.
Ik kreeg een brief van het CAK en moest er vreselijk om lachen de eerste zin meld: “Naar aanleiding van ons telefoon gesprek 10 juni 2009 sturen we u de beloofde papieren op......datum brief 26 November 2009.
Ongelofelijk dat men zolang nodig heeft een briefje te sturen maar goed hij is er en ik had het allang niet meer nodig, maar het maakt wel even duidelijk hoe snel men werkt bij het CAK of niet dan, 5 maanden en 11 dagen.
Ik wilde een programma om zelf leuke creaties mee te maken zoals kaarten, fotoalbums en dergelijke dus ik kwam uit op 2 programma’s:
1. Print Artist Platinum 23
2. The Print Shop Platinum 23
En je zal het niet geloven maar die zijn in Nederland nergens te koop alleen voor de MAC en de MAC gebruikers hebben juist altijd probleem dat alles voor Windows is bedoeld en nu kan ik dus niet slapen alleen in UK en de USA en ik vind dat dus werkelijk onbegrijpelijk, maar goed ik heb toen genoegen genomen met het programma PC Drukkerij wenskaarten & uitnodigingen 7 en die heb ik zelfs kunnen downloaden tegen betaling en ik heb er een tijdje mee zitten spelen maar dit si dus niet wat ik wil, helaas we gaan dus onze zoektocht verder voortzetten.
In de avond lekker voor de buis gezeten met Johannes en nu is het inmiddels al een dag later en duik ik snel mijn bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.