Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26nov/091

Weekend naar het Best Western Hotel Stadskanaal gewonnen!

Donderdag 26 November
Zo wat een weer zeg regen, wind en het is echt herfst en nog fris ook.
Vandaag zoals altijd huisje en dieren verzorgd en omdat Gizmo nog steeds maar 3,5 kilo weegt hebben we voor hem nu ander voer gekocht en wat extra om aan te sterken en hopelijk gaat hij hiervan toch wat meer aankomen, hij is nu erg mager.
Een goed teken is in ieder geval dat de brokjes hem wel bevallen en de speciale melk ook dus nu moet de tijd het leren.
Ik ben heel druk geweest in het forum, ik liep achter en dus veel gedaan en ingehaald den alles bijgewerkt er zijn zoveel acties en prijsvragen nu vooral voor Sinterklaas en Kerst.
De mail bracht goed nieuws van www.50plusplein.nl (klik plaatje hieronder)

Was meteen weer helemaal blij en ging er dus vol tegen aan, dit zijn echt leuke mailtjes en prijzen en dit is een heel mooi luxe hotel, 4 sterren en het is inclusief ontbijt dus helemaal top!
In de middag kreeg ik weer een piek in de koorts, erg vermoeiend maar goed de koorts is nu eigenlijk weg maar zo midden op de dag steekt die even de kop op.
Johannes kwam uit zijn werk en is even de boodschappen gaan doen er moest oa een nieuwe deurbel komen want die was stuk, leuk nu hebben we een bel die speelt Waltzing mathilda....klinkt leuk en mocht ik die zat zijn heb ik nog 31 andere liedjes genoeg mogelijkheden dus.
Lekker gegetenen in de avond samen tv gekeken en nu gaan we ons bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Nogmaals gefeliciteerd met deze mooie prijs!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.