Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25nov/091

Pakjes dag en geen Zwarte Piet te zien

Woensdag 25 November
Vandaag lekker alles rustig aan gedaan, dieren huisje en prijsvragen.
Natasja belde en we hebben een tijdje zitten bellen, bijpraten en gewoon gezellig dus.
Het was de dag van de pakket diensten en we hebben er steeds meer merk ik, eerste was DPD die bracht de versnipperraar, toen kwam Selectvracht 3 keer met een pakjes kleding die ik heb besteld, gevolgd door TNT die een doos leven eten voor de reptielen en de nieuwe printer bracht en toen was de gang inmiddels vol.
Mijn broertje kwam langs om even koffie te drinken en zette heel fijn de grote dozen even in de kamer, wel handig als je wc ingang vrij blijft namelijk en ik til die zware dozen boven de 10 kilo niet.
Ik kreeg van broertje ook nog wat van die sneeuwwitje popjes die je kado kreeg bij de AH en 2 leden van Freaks sturen er nog op en volgens mij si de boel dan helemaal compleet, erg leuk.
Johannes kwam thuis en eerst ons avond eten genuttigd en toen begon hij met de nieuwe spullen en de printer print echt heel erg mooi, zo haarscherp en er zitten leuke functies op zo kunnen we nu bv gewoon door druk op de knop schrijfpapier, grafiek papier printen of je print een spel zoals doolhof ga van ingang A naar B, een sudoku en in lichte tint en klein de oplossing erbij kortom echt makkelijk.
Er zit ver leuke software bij de printer voor het maken van kaarten, scrapbooks, fotoalbums en nog veel meer dus alles geinstalleerd en nu maar eens rustig testen.
De printer heeft 2 papier vakken een voor gewoon papier en een voor fotopapier en hij weet zelf precies wanneer hij welke moet gebruiken, ook het copieren kan nu met meerdere elletjes en als je wilt dubbelzijdig gebeuren, stappeltje erin druk op de knop en ze rollen er zo uit, heerlijk de techniek van tegenwoordig.
De versnipperraar doet het goed en snel mijn oude pasjes erdoor gedaan en berg papier dus meteen ingewerkt.
Nog wat gerommeld met alle en uiteraard gekeken naar Nova en Pauw & Witteman, dat zijn onze vaste actualiteiten programma’s door de week en nu si het tijd voor bed.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Veel plezier met de nieuwe printer!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.