Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24nov/091

Veel nare berichten iedereen heel veel sterkte!

Maandag 23 November
Vandaag een rustige dag, blijkbaar moet ik me erg rustig houden en gewoon lekker binnen blijven, de koorts hangt weer op de 38 end at is te doen, ik voel me tenminste geen vaatdoek meer.
Heb niet veel gedaan dieren verzorgd, huisje opgeruimd en veel tijd in het forum bezig geweest met prijsvragen invullen.
Lekker gebeld met Natasja, Monique en mijn vader belde ook ivm zijn ziekenhuis bezoek.
Ze hebben hem nu aan de vitamine B12 injecties gezet en voor de komende 6 weken krijgt hij 2 injecties per week en hopelijk verhelpt dit al zijn problemen, een tekort aan vitamine B12 kan echt heel veel problemen veroorzaken dus heb goede hoop dat dit wel eens de oplossing kan zijn voor een heleboel klachten van hem.
Ik hoorde van Jan mijn maatje , hij heeft dezelfde spierziekte als ik heb dat zijn vader is overleden.
Jan, Petra, Jerry en Laura  en uiteraard alle familieleden heel veel sterkte met dit verleis en ik wens jullie veel wijsheid toe en hoop dat jullie het in de toekomst een goed plekje zullen kunnen geven.
Jan kanjer als er wat is je weet me te vinden hé?
Verder zoals altijd wat tv gekeken en op tijd het bed in.

Dinsdag 24 November
Vandaag vroeg op Johannes werkte thuis en Sjoerd kwam de boel doen en dat was zoals altijd erg gezellig.
Dieren verzorgd en veel prijsvragen gedaan en erg druk met het forum geweest, met de Nintendo DS zitten spelen en ik heb veel digitale boeken gedownload bij bol.com, samen met een speciale reader voor de pc heb ik nu zowel in Nederlands als Engels vele boeken klaar staan om te lezen.
Ik heb lekker met San gebeld en bij gekletst en dat is altijd gezellig. 
Ik heb voor deze week alle afspraken afgebeld en blijf braaf binnen en hou me erg rustig en hopelijk is de koorts na het weekend helemaal weg en anders zien we het dan wel weer, zolang ik me niet ziek voel maakt het me niet zoveel uit geloof ik.
Enige is dat ik weinig buitenkom te koud, te nat en teveel wind.
Ik kreeg een mailtje van een buuf en schrok daar wel erg van, ze hebben borst kanker bij haar geconstateerd en dat hoor je steeds vaker, ik duim maar dat ze er bij haar ook op tijd bij zijn en dat alles weer goed komt, heel veel sterkte Joke!
In de avond wat tv gekeken en lekker lang gedouched en nu bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een nare berichten. Sterkte voor iedereen die het nodig heeft!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.