Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22nov/090

Weekend is altijd zo om

Zaterdag 21 November
Lekker lang uitgeslapen en rustig begonnen, mijn arm is rood gevlekt en er zit een dikke bult, ook is de koorts weer even terug, ik vraag em af waarom ik me heb laten enten.
Nou ja als het bij een paar dagen koorts blijft is het beter dan echt ziek worden, want dat is veel ernstiger.
Dieren verzorgd en toen met de papierversnipperraar aan de slag, we hebben de afgelopen tijd veel dozen uitgezocht boven en opgeruimd, maar er zitten ook papieren tussen die versnipperd moeten worden en die had ik verzameld.
Ben er heel de tijd afgewisseld met andere dingen mee bezig geweest, het apparaat kan maar 2 blaadjes tegelijk aan en heeft steeds afkoelings pauze nodig en dan duurt het gauw erg snel daarbij heb je veel zakken nodig de stroken die hij maakt zijn niet echt handig en kortom ik heb dus maar een ander apparaat gekocht via internet.
Het wordt de Rexel Papiervernietiger Prostyle 20 liter via de officedeals
Rexel Papiervernietiger Prostyle 20ltr
Deze kan 10-15 blaadjes aan en maakt confetti ervan dus scheelt heel veel ruimte in de zakken en de opslag bak is 20 liter dus groot, maar ja die komt eraan en is er nog niet dus rustig door gegaan met de oude en had uiteindelijk 7 vuilniszakken vol papier stroken.
Verder veel prijsvragen ingevuld en wat administratie weggewerkt.
Twil belde gezellig en wilde oa weten wat we doen met Johannes zijn verjaardag is al over 12 twaalf dagen, nou das simpel we doen niets bijzonders, we vieren het namelijk niet.
Verder hebben we uiteraard de tv heel de avond weer op Nederland 1 gehad lekker ontspannend, ondertussen speel ik dan met Nintendo DS en heb ik weer stuk ministeck uitgehaald, nog klein stuk te gaan dan kan ik een grote gaan beginnen.
Dag om en lekker gaan douchen en bed in.

Zondag 22 November
Wederom lekker uitgeslapen koorts was even laag en nu weer tussen de 38-39 graden, maar heb er nu niet zoveel last van en doe dus gewoon maar even rustig aan.
Rustig aan begonnen en wat gerommeld, toen hebben we wat spullen in de auto geladen en naar Jeannette gebracht, daar kopje koffie gedronken en toen weer naar huis.
Johannes had nog wat werk te doen en ik prijsvragen en mailde even met collega/vriend Johannes omdat ik graag wat hulp van hem wil om meer te begrijpen van de instellingen van onze server en hij wil dat wel doe en komt dus binnenkort dagje gezellig langs.
Ik hoop met zijn kennis misschien wat te kunnen wijzigen om het forum sneller en beter te kunnen laten draaien, maar dat zal dan wel blijken.
We hebben 2 films gekeken Tinkerbell en Bolt beide leuke films en na het eten hebben we onze favoriete serie gekeken.
In de avond nog even Twil gebeld om wat af te spreken voor logeer partij en mijn moeder ook nog even gebeld en toen was de avond zo goed als om en het weekend dus ook.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.