Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20nov/091

Drukke vrijdag dus verdiend weekend

Vrijdag 20 November
Vanmorgen extra vroeg op want Sjoerd kwam al om half 8 en dat kwam wel goed uit want ik moest ook naar Utrecht, nu konden we even gezellig kletsen terwijl hij in de huiskamer bezig was.
Johannes ging naar Amsterdam voor werk en ik verzorgde de dieren, deed wat op internet en al snel was Sjoerd klaar en ging snel weg.
Ik werd om 10.45 uur opgehaald door de taxi mocht spontaan met de lift de bus in en werd echt super goed geholpen de bus in,m in mijn stoel en gordel er werd zelfs overlegd wie er eerst werd weggebracht want ik moest naar ziekenhuis en de ander ging op vakantie, maar goed door ongeval was A6 dicht dus omrijden en daardoor wamen dichterbij die andere locatie en mocht zij als eerste.
Bij de schoenmaker werd ik snel geholpen en hij gaat mijn schoenen aanpassen en stuurt ze op, als deze goed lopen mail ik even en komen binnen 3 weken de nieuwe schoenen met de post, scheelt veel reizen.
Toen terug naar huis en nog of juist weer de A6 dicht door ongeval, echt vermoeiend hoor maar goed ik kwam thuis snel een kop koffie en een peuk, even de pakketpost aanpakken die kwam en toen weer op weg.
Ik moest even iets afgeven bij postkantoor en door naar de HA voor de vaccinatie van de Mexicaanse griep, wat een drukte maar de arts pikte me uit de rij samen met andere die moeilijk lang konden staan en dus was ik zo weer buiten.
Snel naar huis door de regen en ik was dus lekker drijfnat toen ik om half 5 thuis kwam....nou ja droogt wel weer was alleen wel koud nat en die wind brrrr.
Toen kwam Jeannette langs die kwam spullen halen waar Lianno over had gebeld en samen even aan de koffie gezeten en zitten kletsen was even gezellig en toen ging ze weg moest een boodschap doen en werken.
Al snel was toen Johannes thuis lekker gegeten en Johannes zijn nieuwe bureau stoel was aangekomen en die heeft hij meteen in elkaar gezet en hij bevalt hem goed.

Daarna even lekker samen naar tv gekeken en wat gekletst en ik ben erg moe en ga zo lekker een douche nemen en dan lekker slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gelukkig dat het deze keer goed ging met de taxi en fijn dat de schoenmaker je schoenen opstuurt. Fijn weekend!


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.