Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19nov/093

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Donderdag 19 November
Vandaag vroeg op het is weer infuus@Home dag en dus komt Jop rond 8 uur altijd en het prikken ging weer prima, sinds het infuus via mijn voet gaat is het prikken geen probleem meer.
Probleem nu is dat ik mijn vocht tabletten niet kan innemen en da tik veel minder koffie drink ik kan niet even naar de wc lopen dat is dus even opletten, maar gaat dus prima.
Vandaag hebben we de nieuwe Harry Potter film gekeken, anders dan de anderen en ik vind het eind vaag, maar het is wel een hele spannende en met verrassende dingen erin nu in afwachting van de 7e film en de laatste in de reeks.
Na infuus even lunch gegeten en Natasja belde gezellig en Monique ook nog San en ik smsde even kort dus kortom erg gezellig.
In de middag had onze server waar het forum opdraait storing dus ik kon niet op de site komen en heb dus andere dingen gedaan, beetje liggen doezelen lezen en tv aan gezet.
Baalde er wel even van maar ach een middag geen forum kan ook geen kwaad, wel si duidelijk dat we iets zullen moeten gaan veranderen want het wordt met de dag drukker en dus zullen we misschien gaan uitbreiden, maar dat gaan we eens rustig uitzoeken of dat echt noodzakelijk is.
In de avond met Johannes nogmaals de nieuwe Harry Potter film gekeken, tja hij wilde hem ook graag zien en als je hem eenmaal hebt betaald mag je hem onbeperkt kijken via UPC on demand 24 uur lang dus nu 2 keer gezien voor de prijs van 1 keer 4 euro valt dan wel mee als je denkt dat de bioscoop 9 euro per persoon is of niet dan.
Sinds vanmorgen heb ik geen koorts meer enkel wat lichte verhoging 37.0 - 37.5 dus dat gaat de goede kant op en nu is het weer de hoogste tijd om mijn bed op te zoeken morgen weer vroeg op Sjoerd komt voor deze keer al om half 8.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat je weer wat beter bent, doe het rustig aan

  2. Fijn dat je weer aan het opknappen bent!!Wat goed dat het prikken op de voet zo goed gaat, ik heb ook hele dunne vaatjes prikken is ook altijd een drama, maar voor prikken op de voet ben ik beetje bang, weet eigenlijk ook niet waarom (angst voor het onbekende??) Harry Potter vond ik wel leuk, maar ik ben niet objectief ik ben een mega fan 😉

    Groetjes en prettig weekend!

  3. Gelukkig dat het weer wat beter gaat en de koorts wegblijft.


Geef een reactie

Trackbacks zijn uitgeschakeld.